BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Ünlülerden derbi tahminleri

Ünlülerden derbi tahminleri

Spor toto süper lig'in 11. haftasında beşiktaş ile galatasaray arasında oynanacak derbinin sonucu merakla bekleniyor.sabah'a konuşan futbol otoriteleri ve sanat dünyasının ünlü isimleri dev derbiyle ilgili skor tahmininde bulundu.işte beşiktaş-galatasaray maçıyla ilgili yorumlar ve skor...

Ünlülerden derbi tahminleri

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin sonucu merakla bekleniyor.

Sabah'a konuşan futbol otoriteleri ve sanat dünyasının ünlü isimleri dev derbiyle ilgili skor tahmininde bulundu.

İşte Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili yorumlar ve skor tahminleri...

Ünlülerden derbi tahminleri

HINCAL ULUÇ (Sabah Gazetesi Yazarı)

İki takım da kötü. Kötü takımların maçında her şey olabilir. Bir yanlış kalkan bayrak, bir yanlış çalınan düdük dâhil her şey sonucu değiştirebilir. Beşiktaş da karmakarışık durumda, Galatasaray da tatsız durumda. Zaten ligin kaderinin ne olacağı belli değil. Gazeteler yazmasa ben bu hafta Beşiktaş-Galatasaray maçı olduğunun farkında değilim. Anla ne hale gelmiş!

Ünlülerden derbi tahminleri

HAŞMET BABAOĞLU (Sabah Gazetesi Yazarı)

Bana göre Fi-Yapı Stadı'nda oynanacak derbi 1-1 sonuçlanır.

Ünlülerden derbi tahminleri

METİN SEVER (Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü)

Aslında iki kötünün iyisi kazanacak. Türk futbolunun hali pür melali ortada. Galatasaray'la Beşiktaş'ın da hali ortada. İki takımın da oynadığı futbol bizim mahalle maçlarımızdan modern versiyonu. Saman alevi gibiler. Bu nedenle iki kötünün iyisi kazanacak. Galatasaray bence bir adım önde. En azından niyet agresif, ısıran bir futbol oynamaya çalışıyor. Bu nedenle ve tabii ki Galatasaraylı olduğum için sonuç tahminim 2-1 Galatarasay kazanır.