BIST 10.741
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,36

Ünlülerden derbi tahminleri

Ünlülerden derbi tahminleri

Tüm türkiye beşiktaş - trabzonspor maçına kitlendi. bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren trabzonspor bir tarafta ivme kazanmak isteyen beşiktaş. türkiye'nin ünlü sanatçıları, köşe yazarları ve spor yazarları sabah.com.tr'ye derbi için skor tahminlerini söylediler.

Ünlülerden derbi tahminleri

Tüm Türkiye Beşiktaş - Trabzonspor maçına kitlendi. Bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor bir tarafta ivme kazanmak isteyen Beşiktaş. Türkiye'nin ünlü sanatçıları, köşe yazarları ve spor yazarları Sabah.com.tr'ye derbi için skor tahminlerini söylediler.

Ünlülerden derbi tahminleri

Haşmet Babaoğlu - Yazar

Beşiktaş ile Trabzon arasında oynanacak karşılaşmayı bana göre bordo mavili ekip 2-1 kazanır.

Ünlülerden derbi tahminleri

Murat Özbostan (Sabah Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı)

Lafa kısa yoldan girersek Trabzonspor, İstanbul’da Beşiktaş önünde kazanmaktan başka bir seçeneği görünmüyor. Karadeniz ekibi ligin ikinci yarısıyla birlikte cepten yiye yiye sermayeyi bitirdi. Avni Aker’de kaybettiği puanlarla zirvede gitti. Giden liderlikti ama averaj ile hala puanlar aynı.. Artık içeride de dışarıda da kazanarak yeni bir sermaye yapması lazım. Beşiktaş zor maç.. Kupanın bir anlamda rövanşı da olacak bu maç. Trabzonspor’u motive eden bir çok etken var yani. Bordo mavili takım, İstanbul’daki kupa maçınoda Beşiktaş’a elenerek havlu atmıştı. Zaten bu tarihten sonrasi sonuçlarda da istikrar, mutluluk tabloları çok fazla değildi. Gelelem Beşiktaş cephesine.. Kayseri puanlar vermeye devam ediyor. 43 puanlı Kayseri şimdilik 4. sırada. Beşiktaş 35 puanla.. Alacağı 3 puanla 38 olacak. Yani Beşiktaş kupada ilerliyor ama ligde de üstlere doğru yol alma şansı açılıyor. Prestij açısından da Beşiktaş için önemli bir randevu.. Gelelim sonuca: Trabzonspor bu maçı kazanmaya yakın taraf.. Gollü bir maç olur..

Ünlülerden derbi tahminleri

Yüksel Aytuğ - Yazar

Bol gollü bir maç olur. Bana göre bu maç 2-2 beraberlikle sonuçlanır.