BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,10
ALTIN 2.475,31

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

Mustafa-emina sandal 70 kişilik parti arkadaşlarımızın organize ettiği 70 kişilik özel bir partiye katılacağız. kalabalık bir parti olmasına rağmen katılanların çoğu birbiriyle arkadaş olduğu için eğlenceli bir kutlama olacağını düşünüyoruz. yarın ise uzun bir uykudan sonra evde dinlenmeyi...

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

MUSTAFA-EMİNA SANDAL
70 KİŞİLİK PARTİ
Arkadaşlarımızın organize ettiği 70 kişilik özel bir partiye katılacağız. Kalabalık bir parti olmasına rağmen katılanların çoğu birbiriyle arkadaş olduğu için eğlenceli bir kutlama olacağını düşünüyoruz. Yarın ise uzun bir uykudan sonra evde dinlenmeyi düşünüyoruz.

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

ÇAĞLA ŞIKEL-EMRE ALTUĞ
SOHBET VE İSKAMBİL
Bu yılbaşı için henüz net bir plan yapmadık ama bu tür özel günlerde, mutlaka ailece sevdiğimiz bir arkadaşımızın restoranına gidip yemek yeriz. Bu yıl da büyük ihtimalle yemek yeyip sonra eğer devam etmek istersek arkadaşlarımızla buluşabiliriz. Ya da hep beraber bize gidebiliriz. Oğlumuz Kuzey her akşam olduğu gibi yılbaşı gecesi de erkenden yatacak. Biz de evde sohbet edip kart oynarız. Yorgun olacağımız için yarın bol bol uyumayı planlıyoruz.

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

CENK EREN
MASADA DANS
Önce annemle yemek yiyeceğim, sonra arkadaşlarımla buluşup İstiklal Caddesi’ni turlayacağız. Oradan da My Pavyon’a gidip şarkı söyleyeceğim. Sahnem bittikten sonra Piyasa’ya gidip masanın üzerinde dans etmeyi planlıyorum! Yarın da bol bol uyur dinlenirim herhalde!

Ünlüler yeni yıla nasıl girecek?

HAKAN YILMAZ
‘PTT’ YAPACAĞIM
Ben böyle gecelerde dışarıda olmayı sevmiyorum. O nedenle de yılbaşı gecesi evde PTT, yani pijama- terlik-televizyon yapacağım. Sabah, her tatil gününde olduğu gibi Çınaraltı’na kahvaltıya gitmeyi düşünüyorum.