Ünlüler Gezi'de de fena gaza geldi
Taksim Gezi Parkı, ünlülerin yeni adresi oldu.
Taksim Gezi Parkı, ünlülerin yeni adresi oldu. Sık sık eğlence mekanlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimler, bu kez Gezi Parkı'ndaki eylemlerde boy gösterdi. Özgü Namal, Azra Akın, Can Bonomo, Rıza Kocaoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Cemal Hünal, Feridün Düzağaç, Koray Candemir, Öykü Karayel, Öykü Çelik, Nez ve Murat Eken gibi bir çok ünlü önceki gün Taksim ve civarındaki eylemlere katıldı.
Polisin orantısız güç kullandığını söyleyen ünlüler tepkilerini dile getirdi. Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ gibi sevilen isimler de polisin tutumundan şikayetçi olarak twitter'da mesaj yayınladı. İçişleri Bakanlığı ise olaylarda orantısız güç kullanan emniyet güçleri hakkında yasal işlem yapılacağını duyurdu.
KIVANÇ KIZDI
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "Aklımız Taksim'de" diye tweet attı. Sayfasında mesaj yayınlayan Tatlıtuğ 'Orantısız kullanılan güç, tek bir evladı bile yıldırmayacaktır' yazarak polisin tutumunu da eleştirdi.
ASUMAN ABARTTI!
Polisin orantısız güç kullanmasından şikayetçi olan Asuman Krause, darbe çığırtkanlığı yaparak askeri müdahele istedi.
Twitter'da sık sık mesajlar yazan eski manken Asuman Krause, "Beşiktaş'taki polis çıldırdı. Halk müdahale edemiyor artık. Askeri müdahele gerekiyor. Yoksa çok kişi can verecek burada" twit'iyle dikkat çekti. Krause'nin bu mesajı 'Darbe istiyor' yorumlarına neden oldu.