BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Ünlüler çıldırmış olmalı

Ünlüler çıldırmış olmalı

Bugün gazetesinde yer alan habere göre, sahne ve sinema dünyasının kadın yıldızları, ayakkabılara servet harcıyor... harcadıkları para ve sahip oldukları ayakkabı sayısı inanılmaz boyutlarda.

Ünlüler çıldırmış olmalı

Bugün gazetesinde yer alan habere göre, sahne ve sinema dünyasının kadın yıldızları, ayakkabılara servet harcıyor... Harcadıkları para ve sahip oldukları ayakkabı sayısı inanılmaz boyutlarda.

Ünlüler çıldırmış olmalı

Özgü Namal: Alışverişini genellikle semt pazarlarından yapıyorum. Kıyafete harcanan paraya acıyorum. Sadece ayakkabı takıntım var. Evimde ayakkabılarım için bir oda bile yaptım. 100'lerce ayakkabım var desem yalan olmaz ama öyle çok pahalı ayakkabılar değil.

Ünlüler çıldırmış olmalı

Zeynep Beşerler: Her gördüğüm ayakkabıyı almaya kalkıyorum. Birçoğu etiketli duruyor. Çoğunu giymiyorum bile. Bu arsızlık ve bunu engellemeye çalışıyorum kendimce ama ayakkabıları çok seviyorum. İnsan üç tane alır, bilemediniz beş tane alır, her gördüğünü de almaz ki" diyerek kendisini eleştiriyor.

Ünlüler çıldırmış olmalı

Demet Akalın: Hastalık derecesinde ayakkabı tutkunuyum. Dayanamıyorum desem yeridir. Adana'da, Konya'da ne alabilirsin ki? Ama benim için hiç fark etmez, bu şehirlere gider gitmez alışveriş merkezlerine dalıyorum hemen ve derhal ayakkabı alıyorum. En çok ayakkabı aldığım yer yurtdışı oluyor. Bir gidişimde 20 çift civarında alıp geliyorum.