BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Ünlü yarışmacılardan Hatice'ye çok büyük tepki!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 11 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacıların Hatice'ye tepkisi çığ gibi büyüdü.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 11 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Öykü Serter, Hatice'ye "Seni özledim" deyince Hatice, Öykü Serter'e sarıldı ve bu esnada yarışmacılardan itiraz sesleri yükseldi.


Öykü Serter daha sonra Hatice'nin galada kendi şarkısıyla podyuma çıkmasını yeniden tartışmaya sundu. Hatice galada heyecanlı olduğunu, heyecanını kendi şarkısıyla hafifletmek istediğini söyledi. Nil Karataş, Hatice'nin yarışmada çok uzun kalmayacağını düşündüğü için ilk galada kendi şarksının reklamını yaptığını söyledi. İnci Pars, Hatice'ye çok yüklenilmesine rağmen güçlü olduğunu ve Hatice'nin dün gece "Evimin yolunu bulamıyorum" diye mesaj attığını söyledi. Aslı Zen buna itiraz etti ve bunun güç değil kaile almamak olduğunu söyledi. Gizem, Hatice'nin reklam için burada olduğunu stilin çok önemli olmadığını söyledi. Öykü Serter ise buranın çok güzel bir vitrin olduğunu ama reklam yaparken doğasını bozmamak gerektiğini söyledi. Hatice hazır bir şey sunmadığını söyledi ve pişman olmadığını söyledi.


Hakan Akkaya, Hatice'nin kendisini göstermek için bir çaba içinde olduğunu söyledi. Aslı herkesin eşit olduğunu söyledi ve Hatice'yi kurallara uyması konusunda uyardı. Hatice bunun üstüne "Sizde bayan zerafeti görmüyorum" dedi ve sesler yükseldiğinde bunları hakaret olarak algıladığını söyledi. Tuğçe Özbudak, Hatice'nin mazlumu oynadığını ve egosu yüksek biri olduğunu söyledi. Hatice yalnız olmadığını söyledi. Aslı ise Hatice'ye daha fazla reklam fırsatı vermemeleri gerektiğini söyledi ve Hatice hakkında bir daha konuşmayacağını söyleyerek izleyenlerden özür diledi.


Hakan Akkaya daha sonra Hatice'nin kibirli ve egolu olduğunu, kendisini yanlış ifade ettiğini söyledi. Neslihan Yargıcı ise herkesin mücadale ettiğini söyledi.

Sitene Ekle