BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

Koray Avcı, kadına ve hayvanlara uygulanan şiddete tepki için konserde sahneye köpeği ile çıktı.

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

Sahneye köpeğiyle çıkan Koray Avcı konserinde herkesi şaşırttı. Şarkıcı Koray Avcı kadınlara ve hayvanlara uygulanan şiddete karşı "Kadına ve hayvanlara uygulanan şiddete yeter diyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

Koray Avcı kimdir?

Sen ve Hoşgeldin gibi son dönemde başarılı bir çıkış yapan, şarkıları dilden dile dolaşan başarılı şarkıcı Koray Avcı, 1 Ocak 1984 tarihinde, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincan'ın Tercan ilçesinden olan sanatçı, Ankara'da doğup büyümüştür. Ankara'da müzik hayatına ilk adımı atarak bazı mekanlarda sahne almıştır. Ailesinin de ısarıyla eğitimine yönelerek 2008'de "Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü" kazanmıştır. 

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

2010 yılında ise Yetenek Sizsiniz isimli programa bir arkadaşıyla birlikte katılarak  "beatbox ve Volkan Konak taklidi" sergilemiştir. Bu yarışmada 2. tura yükselen ünlü ismin hayatı Muğla'da sokakta gitar çalan bir arkadaşının yanında şarkı söylemesiyle değişir ve sokaklarda şarkı söylemeye başlamıştır. 2012 yılında eğitimini tamamlayıp Ankara'ya dönen Koray Avcı bu kez Ankara sokaklarında şarkılar söylemiştir.

Ünlü şarkıcı köpeğiyle sahne aldı

2012 yılında metroda şarkı söylerken bir kişinin videoya çekip paylaşmasıyla büyük ilgi görmüştür. Bunun üzerine Koray Avcı sosyal medyada kendi videolarını çekerek paylaşmaya başladı ve ciddi şekilde hayran kitlesi oluşturmuştur.