BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

Herkesin bir ünlü olma hikayesi var kimi market rafları önünde kimisi ise bir kavga sırasında.. işte ilginç hikayeler.

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

TATİLE GELDİ OYUNCU OLDU Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Necla karakteri sayesinde şöhreti yakalayan Fahriye Evcen'in öyküsü de ilginç. Almanya'da yaşayan Evcen, tatil için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı. Daha sonra Aydoğan onu yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Telefon numarası alış verişinden sonra Evcen Almanya'ya döndü. Ama telefonu bir türlü susmak bilmedi. Sonunda dayanamayıp gelen rol tekliflerini kabul etti. ''Asla Unutma'' ve ''Hasret'' dizilerinde rol aldı. Ama asıl büyük çıkışını Yaprak Dökümü ile yaptı.

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

O KADAR UTANGAÇTI Kİ Lisede hiç popüler olmayan, utangaç, içe dönük kimsenin yüz vermediği Merve Boluğur, kuzeninin ajanındaki bir fotoğraf çekimine gitti. Orada tanıştığı bir ajans sahibi ona kartını verdi. Haftalar sonra ajansın evinin bulunduğu sokakta olduğunu fark etti ve geçerken uğradı. Ve kısa sürede dizilerin vazgeçilmez yıldızı oldu.

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

KONUKLAR ARASINDAN BİR YILDIZ ÇIKTI Bir dönem çok izlenen Küçük Kadınlar'da rol alan Hande Soral, Komedi Dükkanı dizisini izlemeye gitti, hayatı değişti. Soral, Tolga Çevik ile konuk oyuncu olarak sahneye çıktı. Sahnede 5 dakika kalması gerekirken tam 45 dakika kaldı. Stüdyodan çıkarken de Komedi Dükkanı'nın yapımcısı Soral'ı yanına çağırıp oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sordu. Böylece Soral'ın ekran serüveni de başlamış oldu. Onu şöhrete kavuşturan Küçük Kadınlar dizisi oldu. Hande Soral, son olarak Yılanların Öcü dizisinde ekrana geldi.

Ünlü sanatçılar nasıl keşfedildi?

ÇÖPTEN ÇIKAN FOTOĞRAFLAR Son dönemin en gözde genç kuşak oyuncularından Burak Özçivit'in şöhrete kavuşması tam da 'kader ağlarını ördü' diye ifade edilecek türden. Özçivit'in babası, oğlundan habersiz olarak fotoğraflarını Best Model yarışmasına gönderdi. Ancak bu fotoğraflar seçici kurul tarafından çöpe atıldı. Organizatörler son anda kendilerinden habersiz çöpe atılan bu 8 fotoğrafı fark ettiler. Böylece Özçivit yeniden yarışmacılar arasına katıldı. Özçivit, 2004 yılındaki bu yarışmada gelecek vaad eden model seçildi. 2005'te ise birinci oldu. Yani kısacası çöpten çıkan fotoğraflar Özçivit'in yaşamını değiştirdi.