BIST 10.139
DOLAR 32,30
EURO 34,86
ALTIN 2.382,47

Ünlü oyuncuya hapis yolu

Ünlü oyuncuya hapis yolu

Gösteriş demesinlerminik serçe teröre kükredi! önceki akşam harbiye açıkhava’daki konserinde “benim de gözüme uyku girmiyor. açık yara gibiyim. yeter artık!” dedi ve ekledi: ‘konseri iptal etsem mi?’ diye düşündüm ama bu sefer de ‘gösteriş yapıyor’ denmesini...

Ünlü oyuncuya hapis yolu

GÖSTERİŞ DEMESİNLER

Minik Serçe teröre kükredi! Önceki akşam Harbiye Açıkhava’daki konserinde “Benim de gözüme uyku girmiyor. Açık yara gibiyim. Yeter artık!” dedi ve ekledi: ‘Konseri iptal etsem mi?’ diye düşündüm ama bu sefer de ‘Gösteriş yapıyor’ denmesini istemedim.

Ünlü oyuncuya hapis yolu

HOLLYWOOD'DA ÇANTA SAVAŞLARI

Hollywood'un ünlü isimleri çıkardıkları çanta koleksiyonlarıyla birbirlerine rakip oldu. Her biri, iddialı tasarımlarının en çok satılan olmasını istiyor.

JESSICA SIMPSON
Jessica Simpson'ın çanta koleksiyonu uygun fiyatları nedeniyle özellikle gençler tarafından çok beğeniliyor. Milyar dolarlık bir moda imparatorluğu kuran Simpson'ın, fiyatları 49 dolardan başlayan çantaları yok satıyor.

VICTORIA BECKHAM
Victoria Beckham, giysi koleksiyonunun ardından piyasaya çıkardığı çanta koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekti. Beckham imzalı çantaların en ucuzu bin 800, en pahalısı 13 bin 900 dolar!

ANGELINA JOLIE
Birçok ünlünün ardından Angelina Jolie de, Louis Vuitton saflarına katıldı. Markanın yeni koleksiyonunun tasarımında da yer alan Jolie, reklam için de poz verdi. Jolie'nin bu kampanyadan 10 milyon dolar kazandığı konuşuluyor.

Ünlü oyuncuya hapis yolu

BİR GEZİDE 40 FARKLI ELBİSE

Düşes Catherine, 10 günlük Kuzey Amerika turunda tam 40 farklı giysiyle karşımıza çıktı! Düşes gezisinde; L.K. Bennett ayakkabılarını, J Brand jean pantolonunu ve Erdem Moralıoğlu tasarımlarına çok sık yer vermiş!

DEĞİŞİKLİK SEVMİYOR

Düşes Catherine'in benzer kesimlere sahip elbise seçimleri bazı modacılar tarafından sık sık eleştirilmesine neden oluyor. Düşes'in Los Angeles'taki Bafta Balosu'nda giydiği elbise hayal kırıklığı yarattı çünkü McQueen marka tuvaletinin, düğün gecesi verilen davette giydiği beyaz elbiseye çok benzemesi yine dikkatlerden kaçmadı...

ERDEM'İ SEVİYOR

Bu gezi Düşes Catherine'in, Erdem Moralığlu tasarımlarına olan düşkünlüğünü de gözler önüne serdi. Düşes, gezi boyunca ikisi de lacivert renklerde iki Erdem marka elbise giydi.

Ünlü oyuncuya hapis yolu

PAMPİŞLERE MÜJDE

Özel anlarını Twitter'da yayınlayarak olay yaratan Hilal Cebeci hayranlarına yeni fotoğraf sözü verdi

Hilal Cebeci, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yayınladığı seksi fotoğraflarıyla bir anda sanal alemin gözdesi olmuştu. Hayranlarına Pampiş diyen seksi şarkıcı, yeni fotoğraflarını yayınlayacağını söyledi.

Cebeci, "Eskiden daha cesur pozlarım vardı. Fotoğraf makinesini erkek arkadaşım gibi görüyorum" dedi. Şarkıcı, sanal alemdeki fanlarına yeni fotoğraflarını yayınlayacağının müjdesini de verdi.