BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.473,34

Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

 Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

İnternet haber sitesi daily beast, aralarında castro’dan putin’e, kennedy’den kraliçe victoria’ya kadar birçok dünya liderinin demeçlerinden yola çıkarak verdikleri seks tavsiyelerini derledi.

 Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

İnternet haber sitesi Daily Beast, aralarında Castro’dan Putin’e, Kennedy’den Kraliçe Victoria’ya kadar birçok dünya liderinin demeçlerinden yola çıkarak verdikleri seks tavsiyelerini derledi.

 Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

Silvio Berlusconi
Görevi bırakmasına yol açan Bunga Bunga partileriyle bilinen eski İtalya Başbakanı, bir keresinde yaptığı espriyle sekse düşkünlüğünü gözler önüne sermişti. Berlusconi, “Benimle birlikte olup olmayacağı sorulan kadınların yüzde 30’u ‘evet’ cevabını vermiş, kalan yüzde 70’i ise ‘Ne, yeniden mi?’ demiş” esprisiyle uzun süre konuşulmuştu. Berlusconi, hayat kadınlarıyla birlikte olmaya sıcak bakmadığını da “Elde etmenin keyfine varamadan duyulan tatmini asla anlamıyorum” sözleriyle dile getirmişti.

 Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

Bill Clinton
ABD’nin oral seks skandalıyla hafızalara kazınan eski lideri, Amerikan halkına kaçamaklarla ilgili ders niteliğinde bir yaklaşım öğretti. Başkan, verdiği cevapların hangi zaman dilimine ait olduğunu örtbas etmek için iki yol geliştirmişti. Buna göre, onaylama cevabı “şu an ve daha önce hiç yaşanmadı” veya “şu anda yok” anlamlarına gelebilirdi. Dolayısıyla Clinton kendisine “(Monica) Lewinski’yle herhangi bir cinsel ilişkiniz var mı?” sorusuna “hayır” cevabını verdiğinde, şimdiki zaman çekiminde sorulan bir soruyu yanıtladığı için kendini tamamen doğruyu söylüyor adlediyordu.

 Ünlü liderlerden yatak odası tavsiyeleri

Vladimir Putin
Rusya Devlet Başkanı, hükümet karşıtı protestoları sonucunda hapse atılan Rus punk grubu Pussy Riot’u eleştirirken grup seksle ilgili görüşlerini de açık etti. Grup üyelerinin Moskova’daki ulusal biyoloji müzesinde bir grup sekse katıldığı ve bunu internete verdiği haberleri üzerine Putin, “Bazıları grup seksin daha iyi olduğunu söylüyor. Topluca yapılan her harekette olduğu gibi, onda da tüm yükten kurtulmak daha kolay” yorumunda bulunmuştu.