BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.523,49

Ünlü kadınlar şık evler

Ünlü kadınlar şık evler

Galatasaraylı futbolcu arda turan ile yaşadığı aşkla gündemde olan sinem kobal, batı ataşehir’de tek başına yaşadığı stüdyo dairede ınstyle home dergisini ağırladı. “okul”, “lise defteri”, “nefes nefese” ve 3,5 yıl süren “selena”dan hatırlayacağınız 22 yaşındaki oyuncu sinem kobal, şu sıralar...

Ünlü kadınlar şık evler

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündemde olan Sinem Kobal, Batı Ataşehir’de tek başına yaşadığı stüdyo dairede InStyle Home dergisini ağırladı. “Okul”, “Lise Defteri”, “Nefes Nefese” ve 3,5 yıl süren “Selena”dan hatırlayacağınız 22 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal, şu sıralar sinemalarda gösterilen, “Romantik Komedi” filminde Didem adında deli dolu bir genç kadını canlandırıyor. Mutfağında çok sevdiği sebzeleri fırına verirken, bir yandan da filmle ilgili konuşuyor Kobal: “Metropolde yaşayan kadın ve erkekler üzerine eğlenceli ve samimi bir film. ”

Ünlü kadınlar şık evler

Onun için filmin başka bir önemi daha var. Bu da artık çocuk karakterlerden sıyrılıp genç bir kadını canlandırıyor olması. “Farklı bir Sinem ile karşılaşacaksınız” diyor. Haksız da sayılmaz! “Dadı” dizisinde evin büyük kızı olarak hafızalara kazındığı gün dün gibi aklımıza geliyor. “Ama 10 sene geçti üzerinden. Benim televizyonda ilk uzun süreli dizi tecrübemdi Dadı” diyor o günleri hatırlayarak.

Ünlü kadınlar şık evler

Geçtiğimiz yıla kadar ailesiyle birlikte yaşayan Kobal, bir sene önce 60 m2’lik bu stüdyo daireye taşınmaya karar veriyor. “Bir arkadaşım buradan yatırım yapmamın doğru olacağını söyledi, ben de onu dinledim. Başta burada yaşamak gibi bir niyetim yoktu. Aile hayatından gayet memnundum çünkü” diyor. Bir oda, banyo ve oturma alanına açılan bir mutfaktan oluşan bu kutu gibi daire onun gizli sığınağı olmuş şimdi. “Daireyi sevince yavaş yavaş eşyalarımı getirmeye başladığımı fark ettim. Bir baktım ki burada yaşamaya başlamışım” diye anlatıyor. Sinem Kobal, arkadaşlarını yemeğe çağırmayı çok seviyor. “Yemek konusunda fena sayılmadığımı söyler kızlar. Balık ve makarnalar konusunda iyi olduğumu söyleyebilirim” diye anlatıyor.

Ünlü kadınlar şık evler

Ev dekorasyonunda modern çizgiyi sevdiğini söyleyen oyuncu, oturma bölümüne süet bir L kanepe, buna uyan ahşap sehpa ve televizyon ünitesi yerleştirmiş. “Bir kerede alışverişe çıkıp evin eksikliklerini gidermeyi sevmiyorum hiç. Yaşadıkça ve yalnız yaşama alışkanlıklarımı keşfettikçe eşya alırım. Gereksiz şeyleri tutmaya izin vermiyor bu tarz evler. O yüzden ihtiyacınız olanı koyabiliyorsunuz sadece” diyor.