BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.493,10
GÜNCEL

Ünlü Fast Food zincirinin hamburgerinden çıkan şoke etti

Brazilya’daki haber sitelerinin geçtiği bilgiye göre, durumu Burger King yetkililerine bildiren Edmango Silva tatmin edici yanıtı alamayınca kayıt etmiş olduğu 15 saniyelik görüntüleri insanlarla paylaştı.

Hamburger sevenler için oldukça kötü bir haber. Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde binlerce şubesi bulunan hamburger markası bu kez herkesi şok etti. Hem de çoğu kişinin büyük lezzet alarak tükettiği hatta bağımlılık noktasına gelen hamburger sevenlerin Türkiye'de sıkça gittikleri bir markada yaşandı bu olay. Sipariş verilen hamburgerin içinden çok sayıda kurt çıktı. Hem de canlı. Brezilya'nın başkenti Brasilia'da Edmagno Silva adında kişi pazar günü kendisi ve yanındaki kadın için ünlü markanın şubesine giderek iki adet hamburger sipariş etti. İddiaya göre, gelen hamburgerden bir ısırık alan Edmagno hemen ısırdığını kustu. Isırık ile fark ettiği hamburger etinde onlarca kurtçuk vardı. Olay Brazilya’daki haber siteleri ve forumlarda da paylaşıldı

Brazilya’daki haber sitelerinin geçtiği bilgiye göre, durumu hamburger firmasının yetkililerine bildiren Edmango Silva tatmin edici yanıtı alamayınca kayıt etmiş olduğu 15 saniyelik görüntüleri insanlarla paylaştı. Video kısa sürede yayıldı. Burgerin içinde kurtcuk çıkan hamburger videosunu yüz binlerce insan izlerken, geçen yıl da Mcdonalds'ın Tayland'daki bir şubesinde müşteriye verilen kahvenin içinde hamamböceği bacakları olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Mcdonalds özür dilemişti.

Sitene Ekle