BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59
GÜNCEL

Ultrasonic Liposuction nedir?

Ultrasonic Liposuction diğer adıyla Vaser Liposuction hakkında bilmeniz gerekenleri Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu anlattı.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu, Ultrasonic Liposuction hakkında şu şekilde konuştu:





‘Ultrasonic Liposuction, ses dalgalarıyla çalışan ve liposuction yöntemleri arasında şuan tüm dünyada bir çok merkezde uygulanan, çok hızlı ve etkili bir yöntemdir. Bölgesel veya tüm vücutta uygulanabilen bu yöntem vücutta küçük delikler açılarak özel proplar yardımıyla ilgili bölgelere girilip yağ dokusunu eritip vücuttan uzaklaştırır.



Ultrasonic Liposuction yönteminde çalışma mekanizması ses dalgalarıdır. Ses dalgalarının, dokuya zarar vermeden yalnızca yağ üzerine selektif çalışma özelliğinden dolayı liposuction yöntemleri içerisinde tüm dünyada uygulanmakta olan en güncel tedavi yöntemidir. Sistemin en büyük avantajı sadece yağ seçici olarak çalışmasıdır. Kas, damar veya herhangi bir bağ doku hasarı oluşturmaz.



Bu yöntem anestezi ve hastanede yatış gerektirmeyen, bölgesel incelmeyi süratle sağlayan bir yöntemdir. Vücudun her bölgesinde uygulanabilen bu yöntemde çok hızlı bir iyileşme süreci vardır.’

Sitene Ekle
Etiketler