BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
GÜNCEL

Ülker 1 Nisan reklamı gerçek hali yeni video yayınlandı

Ülker 1 Nisan reklamı orjinal hali bugün sosyal medyadan yayınlandı. Ülker yeni 1 Nisan videosunu haberimizde.

Ülker 1 Nisan reklamı gerçek hali sosyal medyada yayınlandı. Ülker tartışma yaratan 1 Nisan reklamının 'kumpas' olduğunu açıklamıştı. Ülker'in yeni 1 Nisan videosu bugün yayına verildi. Yayınlanan yeni 1 Nisan reklamı tartışmaları dindirebilecek mi?

"1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" başlığıyla yayımlanan video tartışmalar üzerine yayından kaldırılmıştı. Videoda animasyonların yanı sıra, "Hesaplaşma zamanı" ifadesi darbe ile ilişkilendirilmiş ve Ülker hedef haline gelmişti. 

Ülker'in bağlı olduğu Yıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter'dan bir mesaj paylaştı. Murat Ülker, "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hak ettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" dedi.

İlerleyen saatlerde Ülker'e ait resmi Twitter hesabından bir video daha paylaşıldı. Videoyla birlikte, "İşte kampanyanın aslı, nasıl saptırmışlar hayret, gerekli tedbir alınacak" mesajı paylaşıldı. Video, "Şimdi hesaplaşma zamanı" cümlesiyle başlıyor.

'İçinde olmayan anlamlar yüklendi'

Ülker'den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"1 Nisan kapsamında hayata geçirdiğimiz 'küçük kardeş olmak' isimli kampanyamız maksatlı olarak farklı noktalara çekilmeye ve içinde olmayan anlamlar yüklenmeye çalışılmaktadır. Kampanyamız 1 Nisan konsepti altında aile bireyleri ve özellikle kardeşler arasındaki tatlı rekabeti konu almaktadır. Sosyal medyada kastedilen hiçbir konuyla ilgisi yoktur, olamaz. Bu masum şaka günü reklamını farklı noktalara çekenlerle ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz."

Ülker'den 1 Nisan reklamı için açıklama geldi

 

Sitene Ekle