BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

Güzellik ne kadar göreceli bir kavramsa ülkelere göre güzellik anlayışı da bir o kadar farklı! İşte dünyanın çeşitli ülkelerine göre em seksi kadınlar..

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

Batı ülkelerinde düz bir diş çizgisi mükemmel gülüşün tanımı olarak düşünülür. Japonya'da güzel kadınlardan beklenen başka bir özellik var çekiciliğin zirvesi "yaeba" yani eğri dişler. Bu sebeple Japonya'daki diş hekimleri hem genç erkekler hem de kadınlardan dişlerle ilgili bu şekilde bir düzenleme talep ediyor!

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

Batı Afrika, Yeni Gine Yeni Gine sakinleri ve Afrika'daki birkaç başka ülke gibi hala bedenlerini desenler ve sayısız sanatsal izlerle süslüyor. Yaralar genellikle bir başlangıç ​​töreni sırasında erkekler için verilirken, kadınlar için bu "dövmeler" büyük güzelliğin bir göstergesi olarak kabul edilir. Elbette, gelişmiş dünyada, bu uygulamayı çekici bulan az sayıda insan var ama onlara göre seksi kadın bu şekilde görünüyor.

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

Güney Kore Güney Kore'de, plastik cerrahi, tamamen normal kabul edilmekte . Büyük şehirlerde, her yerde insanların görünüşlerini iyileştirmek için estetik merkezlerinin reklamlarını görebilirsiniz. Kore'de kalp şeklindeki bir yüze sahip olmak güzel görünmenin en önemli yollarından biri! Bunu elde etmek için birçok Koreli karmaşık operasyonlara hazırlanıyorlar. Çene operasyonu da en çok yapılan ameliyatlardan birisi. Küçük bir çene ile yüze kalp şekli elde etmek en büyük amaçları çene ameliyatları en zor estetik operasyonlardan birisi..

Ülkelere göre 'çekici kadın' anlayışı!

İran İran'da zenginliğin zekanın kültürün güzelliğin simgesi küçük ve düz burunlar! Burun ameliyatı bir çok kişi ameliyat masasına yatıyor. Diğer yandan ise burunda bandajla dolaşmak ilginç şekilde yine güzellik ve zenginli belirtisi sayılıyor ameliyat olmasalar da ya da ameliyatları çoktan iyileşmiş bile olsa burunda bandaj taşıyan sayısı çok fazla