BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
SPOR

Ülke ayağa kalktı! Antrenörü sporcuyu böyle tokatladı

JAPONYA'da bir antrenörün öğrencisine tokat attığı görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Antrenörün, Jimnastik Derneği'nden atıldığı ve Ulusal Eğitim Merkezi'ne ayak basmasının yasaklandığı öğrenilirken, öğrencisi antrenöre verilen bu cezayı ağır bulduğunu dile getirdi.

Japonya'da bir antrenörün öğrencisine tokat attığı görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerin ardından antrenör, Jimnastik Derneği'nden atıldı ve Ulusal Eğitim Merkezi'ne ayak basması yasaklandı. 18 yaşındaki Japon sporcu Sae Miyakawa, antrenörüne verilen bu cezayı ağır bulduğunu dile getirdi.

Doha'daki jimnastik dünya şampiyonalarında yarışacak bir aday olan sporcu, antrenörün antrenman sırasında bazen kafasına vurduğunu ancak 2020 Tokyo'ya hazırlanırken hala onun altında antrenman yapmak istediğini söyledi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle