BIST 11.190
DOLAR 42,56
EURO 49,57
ALTIN 5.732,44

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, "Kiev yönetimi, ülkenin doğusundaki olayları bastırmak için silah kullanarak suç işlemiştir" açıklamasında bulundu.

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti - Resim: 1

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, "Kiev yönetimi, ülkenin doğusundaki olayları bastırmak için silah kullanarak suç işlemiştir" açıklamasında bulundu.

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti - Resim: 2

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, dün gece ülkenin güneydoğusundaki Mariupol kentinde, kimliği belirsiz silahlı şahıslar tarafından askeri birliğine yapılan saldırı sırasında, saldırganların 3'ünün öldürüldüğünü, 13 saldırganın ise yaralandığını açıkladı.

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti - Resim: 3

İçişleri Bakanı Arsen Avakov, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, dün gece 300'e yakın kimliği belirsiz silahlı grubun Mariupol'daki askeri birliğe saldırı düzenlediğini belirterek, bu saldırı sırasında silahlı kuvvetler ile saldırganlar arasında çatışma çıktığını ifade etti.

Ukrayna'da halk tankların önünü kesti - Resim: 4

MİLLİ MUHAFIZ BİRLİĞİ OPERASYON YAPTI

Avakov, bu çerçevede emniyet birimleri ile Milli Muhafız Birliği tarafından söz konusu saldırganların etkisiz hale getirilmesine ilişkin düzenlenen operasyonda bazı saldırganların etkisiz hale getirildiğini kaydederek, söz konusu saldırganların bazılarının yakalanmasına ilişkin operasyonun ise devam ettiğini vurguladı.