BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.491,75

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler 32. sezon final bölümüyle adeta olay yarattı. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde kimin öldüğü ile ilgili heyecan doruğa çıktı. Özellikle kavga sahnesi geceye damga vurdu ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde azı cinayet planları bozuldu ama yolda yenileri kuruldu ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karıştı. Ufak Tefek Cinayetlerde parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! İşte, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finalinden yansıyanlar.

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Olan bitenden rahatsızlığını dile getiren Arzu, Pelin'in başındaki karabulutları öne sürerek bir nevi ortaklık teklif etmiştir. Bu ortaklı, işlenecek cinayet içindir. Pelin'in hayatını mahvetmek için her yolu denemeye hazır olan Merve, Taylan'ın canını fena halde yakmıştır. Bu durum Pelin'in evliliğinde sarsıntı yaratınca ortalık karışmış ve Pelin, Merve'yi ortadan kaldırmaya karar kılmıştır.

Ufak Tefek Cinayetler'e damga vuran sahne!

Arzu'nun hedefinde ise belki de uzun zamandır aklının bir köşesinde yer alan Burcu'yu uzaklaştırma planı, bu kez resmi bir girişimle ortaya çıkacaktır. Bu girişimin ortağı, henüz acısı taze olan Pelin olacaktır. Peki, Arzu-Pelin ortaklığı sonucunda ölen isim kim oldu?