BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Türkmen Dağı'ndan sert mesaj : Haddinizi bilin!

Rusya'nın bombardımanları arasında kalan Türkmen Dağı'ndaki Türk vatandaşlar seslerini duyurmak için bir video paylaştı.

Türkmen güçleri 'Türkmen Dağı düşütü' haberlerine cevaben sosyal medyada bir video yayınladı.


Türkmen Dağı'nda savaşan güçler, Rusya'nın hava saldırıları karşısında yılmayacağını Sahil Tümen Komutanı'nın yaptığı sert açıklamayla dile getirdi. İşte 'Herkes haddini bilsin. Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız' diyen Komutan'ın çok konuşulacak açıklaması:


'Bir kaç gündür Rus bombardımanıyla beraber Esd, İran ve Rusya destekli havadan ve karadan Türkmen Dağı'na saldırı vardır. Bu saldırılara başta 2. Sahil Tümen'i olarak direniyoruz. Bazı Türkiye medyasından çıkan 'Türkmen Dağı düştü' yalanlarına kimse inanmasın. Türkmen Dağı Allah'ın izniyle; Allah'a tevekkül eden mücahitlerle beraber düşmeyecektir. Türkmen Dağı Türkiye'nin Akdeniz'deki Çanakkale'sidir. 1071`de Sultan Alparslan ile beraber Türkmen yurdu olan BayırBucak ilelebet Türkmen yurdu olarak kalacaktır! Bunu ESAD ve destekçisi olanlara sesleniyoruz! Herkes haddini bilsin! Türkmen dağı Türk'ün öz yurdudur. Türkmen dağı düşmeyecektir. Kanımızın son damlasına kadar, son nefer, son nefes kalana kadar savaşacağız! Bize bu yolda önce Allah yardım edecektir. Daha sonra da Türk devletinin ve Türk milletinin hayır dualarıyla başarıya, zafere ulaşacağız. Allah var, keder yok! Kanımız aksa da zafer İslam'ındır! Allah'u ekber!'

Sitene Ekle
Etiketler