BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Türkiye bu aileyi çok özledi

Türkiye bu aileyi çok özledi

Başrollerini tamer karadağlı, pınar altuğ, furkan kızılay, hayal kahraman özalp ve zeyno gönenç'in paylaştığı "çocuklar duymasın" dizisi 7 yıl aradan sonra yeniden izleyiciyle buluştu. müthiş buluşma türk halkının bu diziyi, bu aileyi ne kadar özlediğini de ortaya çıkarmış oldu.dizinin başrol...

Türkiye bu aileyi çok özledi

Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Hayal Kahraman Özalp ve Zeyno Gönenç'in paylaştığı "Çocuklar Duymasın" dizisi 7 yıl aradan sonra yeniden izleyiciyle buluştu. Müthiş buluşma Türk halkının bu diziyi, bu aileyi ne kadar özlediğini de ortaya çıkarmış oldu.

Dizinin başrol oyuncularından Tamer Karadağlı da, dizi hakkında merak edilenleri sabah.com.tr'ye anlattı. İşte taş fırın erkeğinin açıklamaları...

Türkiye bu aileyi çok özledi

"Çocuklar Duymasın" dizisi 7 yıl aradan sonra tekrar izleyiciyle buluştu. İlk bölümün ardından gelen tepkiler nasıl oldu?

Olağanüstü tepkiler aldım. Yüzlerce telefon geldi. Hepsi olumlu yöndeydi. Bir tane bile olumsuz düşüncede birine rastlamadım.

Türkiye bu aileyi çok özledi

- Dizide eski tat vardı. Fakat bazı değişiklikler ilk olarak göze çarpıyordu. Çocuklar büyümüş ve bununla birlikte sorunlar da büyümüş. Peki Haluk, bu sorunlarla nasıl baş edecek?

Çocuklar büyüdü, Haluk'la Meltem yaşlandı herkesle gibi, hayatla beraber. Kimse aynı kalmıyor, hayat aynı değil dolayısıyla Haluk daha yaşlı, daha huysuz, daha aksi bir adam halinde şu anda. Zamanla izleyiciler de neler olacağını görecek.

Türkiye bu aileyi çok özledi

- Çocuklar artık aileyle birlikte zaman geçirmek yerine arkadaşlarıyla olmak istiyor. Peki taşfırın erkeği Haluk bu durum karşısında sakin kalamayacak mı?

Kalamayacak çünkü Haluk zaten uğraşacak bir şeyler buluyor ve bulmaya da devam edecek. Çocuklarla boğuşacak, Meltem'le boğuşacak, Meltem arayı bulmaya çalışacak.