BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Trump ile Prens Selman görüştü iddiası

Al Arabiya TV, ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Veliaht Prens Selman'ın G20 zirvesinde görüştüğünü ileri sürdü. Al Arabiya'nın haberi henüz doğrulanmadı.

Abone ol

Suudi Arabistan medyası Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te devam eden G20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı ile kısa ve arkadaşça bir sohbet gerçekleştirdiğini bildirdi.

Veliaht Prens Selman ayrıca Fransa Cumhurbaşkanı Emannuel Macron ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de bir sohbet gerçekleştirmişti.

BEYAZ SARAY'DAN SELMAN AÇIKLAMASI

Amerikan medyasına Trump'ın, Suudi Veliaht Prens ile aynı karede ayaküstü konuştuğu görüntüler yansıdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beyaz Saray'dan bir yetkili, Trump ile Muhammed bin Selman'a atfen, "Liderler oturumunda nezaketen selamlaştılar ki Başkan Trump oraya katılan neredeyse tüm liderlerle aynı şeyi yaptı." ifadesini kullandı.

Abe ve Modi görüşmesinin sonunda Muhammed bin Selman ile ayaküstü görüşmesi sorulan Donald Trump da "Aramızda (herhangi bir konuya ilişkin) bir tartışma olmadı. Olabilirdi ama olmadı." yanıtını verdi.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bugün başlayan ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı G20 Liderler Zirvesi yarın sona erecek.