BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Trabzonspor, yeni sezonda kullanacağı formaları tanıttı.

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Trabzonspor, yeni sezonda kullanacağı formaları tanıttı. Ancak formaların dizaynını beğenmeyen taraftarlar sosyal medya üzerinden kulübe tepki yağdırdı.

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Trabzonspor Kulübü, 2015-2016 sezonunda iç ve dış sahada giyeceği formaları satışa sundu.

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, "Takımımızın 2015-2016 sezonunda giyeceği formalar bayilerdeki yerini aldı. Trabzonspor Kulübü, 2015-2016 sezonunda iç ve dış sahada giyeceği formaları satışa sundu. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, "Takımımızın 2015-2016 sezonunda giyeceği formalar bayilerdeki yerini aldı. Formalarımızda kullanmakta olduğumuz Nike tarafından geliştirilen DRI-FIT teknolojisi zorlu mücadeleler esnasında oyuncuların teri hızla dışarı atarak daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek bir yandan da özel boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak formanın vücuda yapışmasını engelliyor ve özel teknolojik yapısı sayesinde emilen ter kumaştaki özel gözenekler ile oyuncuların soğuması hızlanıyor. Beyaz formamızda kullanılan ve Nike'ın geliştirdiği son teknolojilerden biri olan laser delikleri ise oyuncunun vücutta ekstra ısınan kol altı bölümlerinden terin daha hızlı atılmasına yardımcı oluyor" ifadesi kullanıldı.

Trabzonspor'un yeni formaları beğenilmedi

Trabzonspor'un yeni sezon formaları taraftarlarca beğenilmedi. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren, özellikle çubuklu klasik formanın olmamasını eleştiren taraftarlar, "Bizler kulübü desteklemeye hazırız. Ama keklenmeye itirazımız var. Bu formalara ancak 50 lira veririm", "Tamam biz renklere aşığız ama bu formalar kulübü yakışıyor mu", "İstanbul takımlarıyla yarışmak sadece sahada ve transferde olmaz. Görselde de yarışacaksın. Ama bu formayla asla", "Atletin üzerine logo dik, oldu sana Trabzonspor forması" ifadelerini kullandı.