BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

TIR evi yerle bir etti

Gaziantep’te rampadan inerken kontrolden çıkan TIR, karşı şeride geçtikten sonra bir eve girdi. İki odalı kullanılmayan ev yerle bir olurken...

Abone ol

Gaziantep’te rampadan inerken kontrolden çıkan TIR, karşı şeride geçtikten sonra bir eve girdi. İki odalı kullanılmayan ev yerle bir olurken, TIR sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, Düztepe Karataş Yolu Tutluk mevkiinde meydana geldi. Yusuf Karahan yönetimindeki 27 AER 66 plakalı TIR, Karataş istikametinden gelirken kontrolden çıktı. Mucur yüklü olan TIR, karşı şeride geçtikten sonra 3 odalı terk edilen bir eve girdi. Feci kazada ev yerle bir olurken, tamamen kullanılamaz hale geldi. Yıkılan evin hemen yanında bulunan ve evlerinde uyuyan vatandaşlar büyük bir gürültüyle uyandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Yusuf Karahan’ın öldüğünü tespit etti. Bunun üzerene olay yerinde inceleme başlatıldı.
Buradaki eve misafirliği geldiğini ifade eden Murat Panoğlu, sabah erken saatlerde bomba gibi bir sesle uyandıklarını ifade ederek, “Dışarı çıktığımda yanımızdaki ev yerle bir olmuştu. Biz önce bir patlama olduğunu sandık ve olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiyeyi çağırdık. Enkaza baktığımızda olayın kaza oluğunu ve sürücünün öldüğünü gördük. Buradaki viraj çok tehlikeli ve günlük kazalar oluyor. Yetkililerin buradaki viraja mutlaka bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)