BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi burcu cinsellik uyumu kadın ve erkek için detaylarıyla haberimizde. Cinsellikte uyumu seven Terazi burcu cinsel olarak Başak, Yengeç, Koç, İkizler ve Terazi ile uyumludur. Peki Terazi-Koç, Terazi-Boğa, Terazi-İkizler, Terazi-Yengeç, Terazi-Aslan, Terazi-Başak, Terazi-Terazi, Terazi-Akrep, Terazi-Yay, Terazi-Oğlak, Terazi-Kova, Terazi-Balık cinsellik uyumu tablosu ne diyor, Terazi erkeği ve Terazi kadını cinsellikte ne ister, nasıl davranır?

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi cinsellik uyumu burç burç detaylarıyla haberimizde. Terazi erkeği ve Terazi kadını cinsellikte ne ister, Terazi kadını ve erkeğinin aşk ve cinsel hayattaki davranışları nasıldır sorularının yanıtları ile Başak, Yengeç, Koç, İkizler ve Terazi ile uyumludur. Peki Terazi-Koç, Terazi-Boğa, Terazi-İkizler, Terazi-Yengeç, Terazi-Aslan, Terazi-Başak, Terazi-Terazi, Terazi-Akrep, Terazi-Yay, Terazi-Oğlak, Terazi-Kova, Terazi-Balık cinsellik uyumu tablosunun detayları kadın ve erkekler için cinsellik uyumu farklarının detayları haberimizde. Terazi burcu uyum ve estetiğe olan düşkünlüğü ile bilinir. Güzel olan her şey onu cezbeder. Seks esnasında uyumu yakaladığında doyuma ulaşması kaçınılmazdır. Kontrolü karşı tarafa bırakıp ona uyum sağlamayı tercih eder. Erotik filmler izlemekten ve farklı fanteziler denemekten hoşlanır. Seksin ön sevişme ile uzamasını pek tercih etmez, hızlı seksi sever. Ancak elinden geldiğince partnerinin isteklerine de karşılık vermeye çalışır. Cinsel birliktelik başladıktan kısa bir süre sonra orgazm olabilir ve seks sırasında bunu bir çok kez yaşayabilir. Partnerini istemediği şeylerle ilgili asla zorlamaz. İlişki sırasında güzel sözler duymaktan ve güzel sözler söylemekten çok hoşlanır. Aşık olduğu zaman oldukça tutkulu ve ateşli olabilir. İşte Terazi burcu cinsellik uyumunu diğer burçlarla ilişkisinin detayları...

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi ve Koç cinsellik uyumu kadın erkek: Zıt burçlar birbirini çektiği için ilk bakışta Terazi-Koç ikilisi de böyle bir çekime kapılabilir. Ne var ki sakinliği seven Terazi ile saldırgan Koç anlaşamaz. Mizaçları apayrı olduğu için bu ikili geleceğe yönelik hiçbir umut vermez. Yatak beraberliği olarak çok iyi olabilirler. Ne var ki bu beraberlik asla uzun vadeli olamayacaktır.

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi ve Boğa cinsellik uyumu kadın erkek: Duygusal Terazi, Boğa’nın fazla maddiyatçı olmasından rahatsızlık duyar. Boğa ise Terazi’yi biraz basit bulur. Ona göre Terazi’nin gözü dışarıdadır. Ancak cinsellikteki fiziksel uyumları bazı problemlerin çözülmesine yardımcı olabilir. Terazi’nin Boğa’yı idare etmesi gerekir. Her ne kadar cinsel uyumları iyi ise de bu ikilinin beraberliği uzun ömürlü değildir.

Terazi cinsellik uyumu kadın ve erkek

Terazi ve İkizler cinsellik uyumu kadın erkek: Bu ikilinin birçok ortak yönleri vardır. Sevgilerini dizginleyemeyen bir mizaca sahiptirler. Her ikisi de kıskançlık ve sahiplenme gibi duygulardan uzaktır ve ikisi de ateşli kişilerdir. Bu ikili cinsellikte de mükemmelce anlaşabilir. Üstelik beraberlikleri de uzun vadeli olur. İdeal bir yatak odasını kolaylıkla paylaşabilirler.