BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Her ay olduğu gibi bu ay da PlayStation Plus (PS Plus) pek çok oyunu ücretsiz hale getirdi. İşte Temmuz ayı için PS Plus'ın ücretsiz yaptığı oyunlar...

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Game of Thrones - İster beğeni toplayan TV dizisinin yeni bir hayranı, ister George R. R. Martin'in çok satan fantezi kitapları serisinin eski bir okuyucusu olun, PlayStation 3 oyunu Game of Thrones başladığı andan itibaren sizi kendisine bağlayacak. Oyun, kitapların hikaye çizgilerine geri dönmek yerine kendi hikayelerine sahip iki yeni karakteri tanıtıyor: Lord of Light'a hizmet eden Alester Sarwyck adlı bir şövalye ve gözden düşerek Night's Watch'a katılan Mors Westford adlı eski bir asker. Her karakterin kendine özel bir geçmişi, kişiliği ve gerçekleştirmesi gereken bir görevi var. Bu görevin nasıl gerçekleştirileceği de size kalmış. Game of Thrones dünyasında zor seçimler, ahlaki açıdan muğlak durumlar ve vahşi dövüşler sizi bekliyor. Bu dünyada vereceğiniz her karar, karakterinizin kaderini şekillendirecek. Oyunda ahlaki seçimlerle dolu yepyeni hikayeler yaratmaya odaklanılmış olması, hem yenilerin hem de iflah olmaz hayranların savaşın vurduğu Westeros dünyasında yeni bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. Ve hikaye George R. R. Martin ile yakın işbirliği içerisinde geliştirildiği için, oyunda ünlü yazarın vizyonunun etkilerini bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Until Dawn - Sekiz arkadaş uzak bir dağ evinde mahsur kaldığında, ürkütücü olaylar gerçekleşir ve yalnız olmadıklarını anlarlar… Korkudan titreyen gergin grupta panik hâkim. Dengesiz katilin kim olduğunu bulmaya çalışırken sekiz karakterin korkusuna ortak olun. Gelişmiş "kelebek etkisi" sistemiyle ölüm kalım kararları alın. Yaptığınız her şey hikâyenin gidişatını ve bütün karakterlerin kaderini ciddi biçimde değiştirecek. Hayden Panettiere gibi Hollywood oyuncularından oluşan kadronun, insanın kanını donduran performansı PS4'ün gücüyle hayat kazanıyor. Bu ürpertici hikâyede dağdan kimin sağ çıkacağını yalnızca sizin eylemleriniz belirleyecek.

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Tokyo Jungle - İnsanlık yok oldu. Tokyo'nun parlak neonlarının ve alışveriş tutkunlarının yerini, boş sokaklar ve terk edilmiş arabalarla dolu rüzgarlı, çorak topraklar aldı. Kaldırımlarda yalnızca ne pahasına olursa olsun hayatta kalmaya çalışan vahşi hayvanlar yürüyor. TOKYO JUNGLE, köpekler ve geyiklerden çita ve şempanzelere kadar, tüm hayvan bakıcılarını kıskandıracak bir çeşitliliğe sahip, üstelik tüm hayvanlar ayrıntılı olarak titizlikle tasarlandı. Kürkler rüzgarda dalgalanıyor, köpekler uluyarak zaferlerini ilan ediyor ve Tokyo gri ve çorak görünümüyle dikkat çekiyor. Tavuklar, timsahlar ve hatta dinozorlarla karşılaştığınızda, 80 hayvan türünün ne kadar gerçekçi görüntülere ve seslere sahip olduğunu fark ederek etkileneceksiniz. Her köşede ayrı bir tehlikenin bulunduğu bu oyunda hayatta kalmak istiyorsanız duyularınızı çok iyi kullanmalısınız. Bir yaratığın yaklaştığını haber veren çığlıklara ne kadar hızlı tepki vereceğiniz, ölümle yaşam arasındaki ince sınırı belirleyebilir. Kirli bir alana girdiğinizde ekran morlaşarak zehirli bir tona bürünüyor, hayvanınız ölüme yaklaştığında ise ekran kızarıyor. Tüm bu özellikler bir araya gelerek tehlikenin hiç azalmadığı ve her an ölümle karşılaşabileceğiniz güçlü bir atmosfer yaratıyor.

Temmuz ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları

Darkstalkers Resurrection