BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

Sürekli diziler bitiyor, bunun için işte... Kanallar biten dizilerinin yerine yenilerini getirmek için hummalı bir çalışma içerisinde. 2018 yılı içersinde 11 veya 12 tane dizinin başlaması bekleniyor. Peki 2018 de yeni başlayan diziler hangileri?

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

Sürekli diziler bitiyor, bunun için işte... Kanallar biten dizilerinin yerine yenilerini getirmek için hummalı bir çalışma içerisinde. Bazı dizilerin çekimlerine çoktan başlandı ve tanıtımları dönüyor. Bazıları ise hazırlık aşamasında. İşte yayına girmesini merakla beklediğimiz o diziler: Son dönemde diziler konusunda büyük şanssızlıklar yaşayan Kanal D, bir biri ardına yeni dizilerini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bu dizilerden birisi de İnsanlık Suçu… Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin senaryosu Can Sinan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Barış Yöş üstleniyor. Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesinin anlatıldığı dizi “İnsanlık Suçu”nun genel hikayesi, oyuncu kadrosu ve künyesi haberimizin devamında… Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı İnsanlık Suçu, yakında başlıyor! İnsanlık Suçu yakında Kanal D’de başlıyor.

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

DİZİNİN KONUSU; Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin yayın tarihi 13 Mart olarak açıklanmıştı ancak Kanal D’nin internet sayfasında hala ‘Yakında’ ibaresinin yer alması da kafaları karıştırıyor. 2018’in büyük bir ilgiyle beklenen projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenilerek aktarılacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi, hikâyesi ile olduğu kadar ekrana yansıyacak dünyasıyla da merak konusu.

Televizyonda yer yerinden oynayacak işte 2018 de başlayacak diziler

Er Ryan’ı Kurtarmak, Zor Ölüm, Tomb Raider gibi büyük yapımların proje tasarımını üstlenen Thomas Brown, Mehmed Bir Cihan Fatihi için Türkiye’ye geldi. Maltepe Üniversitesi içerisindeki film platolarında, 4.000 m ² kapalı, 50.000 m² açık alana kurulan dev plato ile Hadımköy’de yer alan 25.700 m²’lik diğer plato Hakan Yarkın ve Nilüfer Çamur tarafından tasarlandı. Dönemin ihtişamını hayata geçirmek için 450 kişilik yaratıcı ve uygulayıcı ekibin yer aldığı projede kostüm tasarımında Gülümser Gürtunca, başlık tasarımında ise Mücella Mert in imzası var.