BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Telefondan öldüren fotoğraflar çıktı

Karımı telefonla taciz ediyor diyerek gencecik delikanlıyı öldürdü ama gencin telefonundaki fotoğraflar başka şey söylüyor.

Abone ol

Kuşadası'nda, emekli astsubay N.S'nin, eşini telefonla taciz ettiği iddiasıyla öldürdüğü garson Gültekin Polatlı'nın telefonunda, N.S'nin eşiyle öpüşürken çekilmiş fotoğrafları çıktı.

Ölen gencin ağabeyi de, N.S'nin eşinin ayda 1-2 kez Kuşadası'na gelip kardeşiyle birlikte olduğunu, kardeşinin de zaman zaman İzmir'deki evlerine gittiğini öne sürdü.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde emekli astsubay N.S'nin, eşini telefonla taciz ettiği iddiasıyla öldürdüğü garson Gültekin Polatlı'nın telefonundan, zanlının eşi A.S ile samimi bir halde ve öpüşürken çekilmiş fotoğrafları çıktı.

Kardeşinin cenazesini toprağa vermek için Ağrı'ya götüren ağabeyi, "Gültekin ve Aynur S. sürekli telefonla görüşüyordu. Kadın ayda bir ya da iki kez Kuşadası'na geliyordu ve birlikte oluyorlardı. Gültekin'de bazen İzmir'e gidiyordu. Cep telefonunda da kadınla çekilmiş fotoğrafları vardı" dedi.

İZMİR'DEKİ EVDE DE ATEŞ ETTİLER AMA BOTLARI KURTARDI

Kuşadası'nda taksicilik yapan A. Ç. ise Gültekin Polatlı'yı 3 kez İzmir'e götürdüğünü anlatarak, "Son götürdüğümde, evin yakınında bırakıp beklemeye başladım. Bir süre sonra silah sesleri geldi. Ben de polisi aradım. Evin bahçesinde Gültekin'in ayaklarına ateş etmişler. Botları sayesinde yaralanmadan kurtulmuş. Sadece yere düştüğünde kafasını çarpmıştı. Hastanedeki tedaviden sonra savcılıkta ifade verdik. Gültekin savcıya cep telefonundaki kadınla birlikte çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. Savcı da serbest bıraktı. Yolda Gültekin'i arayan kadın, kızının zoruyla şikâyetçi olduğunu söyleyerek özür diledi. Söylediklerini telefonun megafondan duydum" dedi.

KADIN SÜREKLİ GÜLTEKİN'İ ARIYORDU

Cinayet sırasında Gültekin Polatlı'nın yanında olan arkadaşı F.Y. ise "Gültekin, yaklaşık bir ay önce birlikte gittiğimiz İzmir'de yargılandığı davada 2 yıl hapis cezası aldı. Ama A.S, Gültekin'i sürekli arıyordu. Gültekin, 'artık beni arama, peşimi bırak, sen yoluna ben yoluma, senin yüzünden başım belaya girecek' diyerek telefonu yüzüne kapatıyordu. Ancak 2 dakika geçmeden kadın yine arıyordu. Olay gecesi birinin barlarda Gültekin'i sorduğunu duyduk. Birlikte çay içtikten sonra barlar sokağına gitmek üzere yola çıktık. Hanım camisinin önünde N. S ile karşılaştık. Gültekin bana 'sen beni köşede bekle' dedi. Bende köşeye gittim ve ikisi konuşmaya başladı. N. S, Gültekin'e 'neden benim evimi arıyorsun' dedi. Gültekin de yemin ederek aramadığını söyledi. Bu sırada N.S, önce 2 el, ardından da 5 el ateş etti. Gelen polisler Soyer'i götürdü. Gültekin'e kendini bırakma diye yalvardım ama 'ben ölüyorum' dedi ve gözlerimin önünde öldü" dedi.