BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.433,34
GÜNCEL

Tayfun Hong Kong'da her şeyi uçurdu

Hong Kong'da fırtına her şeyi uçurdu Hızı 140 kilometreyi bulan tayfun insanların yaralanmasına neden olurken, hayatı felç etti.

Hong Kong'ta ve Çin'in güneyinde gerçekleşen tayfun sonrası hayat neredeyse durma noktasına geldi. Hong Kong'ta yetkililer 3 kişinin tayfun sebebiyle hayatını kaybettiğini ve 34 kişinin de yaralandığını söyledi.

Hong Kong'ta etkisini gösteren tayfun hayatını durma noktasına getirdi. Çin'in güney bölgesinde de etkili olan tayfun sebebiyle 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hong Kong’da gerçekleşen tayfun sonrası sokaklar sel bastı. Güney Çin’de ise uçuşların iptal edildiği öğrenildi. Hato adı verilen tayfun Hong Kong’ta ağaçları yerinden söktü, sokakları sel bastı.

450 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Tayfun sebebiyle Asya’nın iş merkezi olan Hong Kong’ta iş yerlerini kapatıldı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre Hong Kong’ta 34 kişinin tayfun sebebiyle yaralandığını ve kişinin de öldü. 450 den fazla uçuşun iptal edildiği Hong Kong’ta finansal pazardaki işlemlere ara verildiği öğrenildi. Hato tayfunu 2012’den beri Hong Kong’ta yaşanan en büyük tayfun oldu.

Sitene Ekle
Etiketler