BIST 10.636
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.494,20

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

Tatilde dizi keyfinin ayrı tat verdiğini hepimiz biliyoruz. Şimdi sizlere tatilinizi değerlendirecek 10 dizi önerisinde bulunacağız.

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

The Flash - Çizgiroman karakterlerinden giderken, CW'nun popüler dizisi The Flash'a da değinmemiz gerekir. DC şirketinin en önemli kahramanlarından biri, The Flash, bilinen adıyla Barry Allen bir adli tıp uzmanıdır. Şehirde yaşanan büyük bir kaza sonrasında insan üstü bir hıza kavuşur ve yaşadığı Central City'nin süper kahramanına dönüşür. Aynı zamanda Ezra Miller ile 2017 Justice Leauge filminde hayat bulacak The Flash karakterini, bu dizide Grant Gustin, sempatik yorumu ile canlandırıyor. Siz de kemerlerinizi bağlayın ve Barry Allen'ın tehlikeli, eğlenceli, hızlı yolculuğuna eşlik edin!

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

My Mad Fat Diary - 2013 yılında başlayan ve 2015 yaz ayında final yapan dizi, 16 yaşında obezite hastası olan Rae Earl'ün günlüğüne yazdığı hem eğlenceli hem de hüzünlü maceralarını konu alıyor. Rae, hayatının en kötü olduğu dönemde, çocukluk arkadaşı sayesinde kendini yeni bir arkadaş grubunun içinde bulur. Dakikaların nasıl geçtini anlamayacağınız gençlik dizisinde, Rae ve arkadaşlarının hayatına dahil olacaksınız.

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

Shameless - Fiona Gallagher, alkolik ve sorumsuz babası ve onları terk edip giden annesi yüzünden beş kardeşini tek başına büyütmek durumunda kalır. Görüp görebileceğiz en utanmaz en eğlenceli ve en baş belası ailenin hayatına dahil olurken, kâh gülüp kâh ağlamanız garanti. 2011 yılında yayın hayatına başlayan dizi, hala devam etmekte ve 8.sezon için gün saymakta. Müstehcen içeriğiyle daha çok +16 yaş kitlesine hitap eden diziyi izlemezseniz çok şey kaçırırsınız, bizden söylemesi!

Tatilinizi bu dizilerle değerlendirin

Gotham - Çizgi roman dünyasının en karanlık, en azılı suçlularının bulunduğu şehir olan Gotham, daha önce size hiç bu kadar yakın olmamıştı. En ünlü çizgi roman karakterleri Batman, Joker, Harley Quinn, Catwoman vs. gibilerinin evi Gotham'da yaşanan olayların yıllar öncesine gitme şansı yakalıyoruz. Bruce Wayne'in anne ve babası gizemli bir şekilde öldürülür. Jim Gordon da küçük Bruce'a katilleri bulacağı sözünü verir. Fakat Jim için, işler hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü yeraltı dünyası Gotham'a hükmetmektedir ve polisler, savcılar, devlet adamlarının çoğu yozlaşmıştır. Henüz 3.sezonda olan dizide, her geçen gün yeni maceraya ve çizgi roman dünyasından tanınan yüzlere tanıklık edeceksiniz.