BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.493,34
GÜNCEL

Tatil için gittiği Ukrayna'da üzerine ağaç dalı düştü

Kiev'de geçirdiği ameliyatların ardından ambulans uçakla Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alınan kişinin üzerine ağaç dalının düşme anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

Denizli'den Ukrayna'nın başkenti Kiev'e turistik gezi için giden kişi, kırılan büyük bir ağaç dalının üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Denizli'den Kiev'e giden Denizlili Alper Patık ve arkadaşları 1 Temmuz'da Ukrayna Tarih Müzesini gezdi. Müzenin bahçesindeki ağaçlık alanda ayakta sohbet ederken kırılan büyük bir dal Patık'ın üzerine düştü. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda kırıklar olan Patık'ı hastaneye kaldırdı.

Burada 5 ameliyat geçiren Patık, 14 Temmuz'da Ankara'dan kalkan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye getirilerek, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Bu arada, olay güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kırılan büyük bir ağaç dalının Patık'ın üzerine düşmesi, olayın ardından yaşananlar ve sağlık ekiplerinin müdahalesi yer alıyor.

Sitene Ekle
Etiketler