BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.446,26

Tarkan'ın bebeği görüldü!

Tarkan'ın bebeği görüldü!

Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu, önceki gün Bebek’te kuaför çıkışı görüntülendi. Hamileliğinde 5 ayı geride bırakan Pınar Tevetoğlu'nun büyüyen karnı dikkat çekti.

Tarkan'ın bebeği görüldü!

2016 yılında Pınar Dilek ile hayatını birleştiren megastar Tarkan, baba olmaya hazırlanıyor. 5 ay sonra bebeğini kucağına alacak çift, çocuk odasından kıyafete kadar hazırlık yapıyor. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun bebeği kız olacak. Babalık heyecanı yaşayan popçunun kızına koyacağı isim de belli oldu. Seda Sayan’ın programında çiftin doğacak kızlarına Lidya ismini koyacağı konuşuldu. Çift, kızlarına 'Lidya' adını verecek.

Tarkan'ın bebeği görüldü!

17 BİN TL'YE BEBEK ARABASI: 45 yaşındaki Tarkan'ın bebeği için Aston Martin'in özel olarak ürettiği ve 17 bin liraya sattığı bebek arabasından aldığı öne sürüldü. Bu bebek arabaları, İngiltere'nin başkenti Londra'da ünlü isimler tarafından özel olarak sipariş ediliyor.

Tarkan'ın bebeği görüldü!

Öte yandan Tarkan’ın (45) iki yıllık eşi Pınar Dilek Tevetoğlu (31) önceki gün Bebek’teki kuaförü Yıldırım Özdemir’e geldi. Yaklaşık 3 saat bakım yaptıran Tevetoğlu ilk kez iyice belirgin hale gelen karnıyla objektiflere takıldı. Gazetecilerle karşılaşınca kısa süreli şaşkınlık yaşayan Dilek, gülümsemekle yetindi.

Tarkan'ın bebeği görüldü!

Almanya’da doğum yapacağı, kız çocuğu sahibi olacağı ve adını Lidya koyacağına dair çıkan haberlere açıklık getirmeyen Pınar Dilek, sadece “Teşekkür ederim” dedi.