BIST 11.190
DOLAR 42,55
EURO 49,57
ALTIN 5.731,22

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği

Fenerbahçeli taraftarlar, 4-1'lik Dinamo Zagreb mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal'ın takımın başına geçirilmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği - Resim: 1

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilerek, ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, sezona çok kötü bir performansla başlayarak taraftarlarını üzdü. Sezona yeni bir yapılanmayla teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde başlayan sarı-lacivertliler, oynadığı 8 resmi maçta aldığı 5 yenilgiyle istediği performansın çok uzağında kaldı.

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği - Resim: 2

Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e mağlup olması taraftarların sabrını taşırdı. Cocu'yu eleştiren taraftarlar '#GeçOlmadanErsunYanal' etiketiyle Twitter'da kampanya başlattı. Sarı-lacivertli taraftarların sosyal medya paylaşımlarından bazıları şöyle:

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği - Resim: 3

"Kalk yerinden, kes sakallarını. Bak aynaya. Sen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçeli'nin hocası Ersun Yanal'sın. Yarım kalan işimizi hep beraber tamamlayacağız. Elbet buluşacağız."

Taraftar çıldırdı! İşte derbi öncesi Fenerlilerin tek isteği - Resim: 4

Alişan: "Başkanım yol yakınken lütfen Cocu'yu gönderip,Fb'yi bilen,Turkiyeyi tanıyan bir Türk TD getirelim takımın başına..örnek:Ersun yanal..!!!"