BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,69
BİLİM - TEKNOLOJİ

Tamamı çerçevesiz akıllı telefon: ZTE Nubia Z11

ZTE'nin premium modellerini konumlandırdığı Nubia ailesinin yeni modeli olacak ZTE Nubia Z11 görüntülendi. ZTE Nubia 11 tamamıyla çerçevesiz. Üstelik amiral gemisi!

Aynı Huawei gibi, başta ağ teknolojileri olmak üzere kolunda birden çok bileziğe sahip olan sektör devlerinden ZTE'nin premium modellerini konumlandırdığı Nubia ailesinin yeni modeli olacak ZTE Nubia Z11 görüntülendi.

Önümüzdeki yılın en çok satanları içerisine muhtemelen girecek olmasa da en çekici tasarıma sahip modelleri sıralamasında listenin üst sıralarına oynayacağı kesin olan model gördüğümüz gibi çerçevesiz form yapısına sahip. Çerçevesiz derken %100 çerçevesiz olduğunun altını çizelim. Yani 'neredeyse çerçevesiz' dediğimiz modellerden değil.


Aynı Z9 gibi, FIT (İnteraktif Çerçeve Teknolojisi) yöntemiyle tasarlanan model bu sayede kenarları üzerinden el hareketlerimizle çeşitli görevlerin atanması da olanak sağlıyor. Yani örneğin kenarına bastığımızda x eylemi, kenarından aşağıya doğru sürüklediğimizde y eylemi gibi işlevlerden bahsediyoruz. Bu bağlamda değerlendirdiğimizde modeli S6 Edge ile karşılaştırmamız mümkün. Bununla birlikte entegre bir işlevsellik sunabilme kapasitesi açısından onun bir gömlek üzerinde.


Önümüzdeki yılın başında raflardaki yerini alması beklenen modelin fiyatının ne olacağı henüz belirsiz ama ucuz olmayacağını şimdiden söyleyebiliriz. 650, 700 dolar seviyesinde gelirse iyi.

Sitene Ekle
Etiketler