BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Taksim'e develerle geldiler

Taksim'e develerle geldiler

İstanbul beyoğlu'nda toplanan halkın sesi partisi (has parti) üyesi bir grup, mısır halkının devlet başkanı hüsnü mübarek rejimine karşı başlattığı isyana bir deve ile yaptıkları yürüyüşle destek verdi. yürüyüşe katılanlar "son firavun mübarek" dedikleri, yüzünde firavun maskesi bulunan temsili...

Taksim'e develerle geldiler

İstanbul Beyoğlu'nda toplanan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) üyesi bir grup, Mısır halkının Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek rejimine karşı başlattığı isyana bir deve ile yaptıkları yürüyüşle destek verdi. Yürüyüşe katılanlar "Son firavun Mübarek" dedikleri, yüzünde firavun maskesi bulunan temsili Mübarek’i deve üstünden indirdiler.

Taksim'e develerle geldiler

HAS Parti İstanbul İl Teşkilatı üyesi yaklaşık 300 kişilik grup saat 13.00 sıralarında Galatasaray Lisesi önünde bir araya geldi. Grup, "Taksim’den Tahrir’e selam", "Son firavun, halkının sesini dinle", "Halkın sesi Mısır’dan yükseliyor" yazılı çeşitli dövizler açtılar. Destek eylemine katılanlar "Mısır halkı yalnız değildir" şeklinde sloganlarıyla İstiklal Caddesi’nden Taksim’e doğru yürüyüşe geçti

Taksim'e develerle geldiler

Yüzünde firavun maskesi bulunan Mübarek’i temsil eden bir partili, deveye bindi. Temsili Mübarek diğer partililer tarafından aşağı indirildi ve kişi deve üzerine çıkarak Türk bayrağı açtı.

Taksim'e develerle geldiler

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun da katıldığı ve Taksim Meydanı"nda biten yürüyüş sonunda grup adına açıklamayı İstanbul İl Başkanı Abdullah Demirhan yaptı.