BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
GÜNCEL

Taksim'e çıkmak isteyenlere polis müdahalesi

Resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs'ta gösterilere yasaklanan Taksim Meydanı'nın etrafı bariyerlerle çevrilirken, alana, gazeteciler de dahil kimse alınmıyor...

Resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs'ta gösterilere yasaklanan Taksim Meydanı'nın etrafı bariyerlerle çevrilirken, alana, gazeteciler de dahil kimse alınmıyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı'na çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı.

Beşiktaş’ta polis, Taksim’e yürümek için toplanan gruba müdahale etti.Beşiktaş’ta toplanan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, Taksim’e yürümek istedi.Beşiktaş Meydanı’nda güvenlik önlemi alan polis ekipleri, grubu dağılmaları yönünde uyardı. Ancak "Her yer Taksim, her yer direniş" sloganları atan eylemciler, Taksim’e doğru yürüyüşe geçmek istedi. Bunun üzerine gruba müdahale eden polis, göstericileri gözaltına aldı.

ŞİŞLİ'DE İŞ MAKİNASI BEKLİYOR: Harbiye Caddesi polisler tarafından trafiğe kapatıldı. Şişli Camii önünden kapatılan yol nedeniyle araçlar arternatif güzergahlara yönlendiriliyor. Şişli Camii çevresinde de polis şüpheli araçları durdurup arama yapıyor. Kontrollerden sonra araçların geçişine izin veriliyor. Öte yandan bir iş makinası da kurulabilecek barikatların kaldırılması için bölgede bekletiliyor.

Sitene Ekle
Etiketler