BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.481,09
GÜNCEL

Takside dehşet anları! Bir anda başına silah dayadı

BAYRAMPAŞA'DA'da turkuaz taksi sürücüsü aracına müşteri gibi binen bir kişinin silahlı saldırına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken taksi sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Dün gece meydana gelen olayda iddiaya göre, turkuaz taksi sürücüsü Nihat Elçi, taksi uygulaması üzerinden aldığı bir yolcuyu Bayrampaşa'ya getirip bıraktı. Burada bir kişi müşteri gibi Elçi'nin aracına bindi.Araçla bir süre yolculuk yapan şüpheli silahını çıkararak taksi şoförü Elçi'nin başına ateş etti.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan taksi şoförünü hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Elçi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Saldırı anı araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde müşteri gibi araca binen şüpheli, aracın arka koltuğunda otururken bir anda silahını çıkartarak taksi sürücüsünün başına ateş ediyor. Taksi sürücüsü Nihat Elçi kanlar içerisinde kalırken şüpheli şahıs aracın ön kısmına eğilerek bir şeyler arıyor. Daha sonra araçtan inen şüpheli hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Sitene Ekle