BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19

Tahrik gücü yüksek noktalar!

Tahrik gücü yüksek noktalar!

Kadınların tahrik olmasını neler sağlar ve bunu bilmek önemli mi diye düşünenlere, brown üniversitesi psikiyatri kliniği doçentlerinden dr. scott haltzmann şöyle yanıt veriyor: 'sizi neyin heyecanlandırdığını ve bunun neden olduğunu bilmek muhteşem bir cinsel yaşamın anahtarıdır. çünkü bu aynı...

Tahrik gücü yüksek noktalar!

Kadınların tahrik olmasını neler sağlar ve bunu bilmek önemli mi diye düşünenlere, Brown Üniversitesi Psikiyatri Kliniği doçentlerinden Dr. Scott Haltzmann şöyle yanıt veriyor: 'Sizi neyin heyecanlandırdığını ve bunun neden olduğunu bilmek muhteşem bir cinsel yaşamın anahtarıdır. Çünkü bu aynı zamanda size kendi zevklerinizi de kontrol etme imkanını sunar.'

Cinsel yaşamının yeterince renkli olmadığını düşünenler için, bu 8 davranışı 'öneri' olarak kabul etmek de mümkün...

Tahrik gücü yüksek noktalar!

SAÇLARINIZA DOKUNMASI

Neden işe yarar?: Kafatası derisi milyonlarca sinir ucu içerir. Bir erkeğin parmaklarının saçlarınızda dolaşması, sizden hoşlandığını da gösteriyor aynı zamanda. Boşuna burun kıvırmayın, evrimsel psikoloji görev başında.

Bunu deneyin: Bu hissi saçınızı taramasını isteyerek artırabilirsiniz.

Tahrik gücü yüksek noktalar!

OMUZUNUZU ÖPMESİ

Neden işe yarar?: Çünkü size beklenmedik bir şekilde yaklaşır. Ayrıca sürpriz öpücükler sizin çekiciliğinizi ve onun size bağlılığını gösterir.

Bunu deneyin: Partnerinize vücudunuzun ihmal edilmiş bölgelerini fark etmesi için yol gösterici olabilirsiniz. Bu konuda açıkça konuşmaktan çekiniyorsanız, kalemi kağıdı elinize alın ve romantik bir not yazın. Köprücük kemiğinizin okşanması, kulak memenize dille küçük dokunuşların ne kadar tahrik edici olduğunu öğrenince bakalım ne yapacak!

Tahrik gücü yüksek noktalar!

Neden işe yarar?: 'İç baldırınız gibi, vücudunuzun bazı bölümlerine kazayla dokunmaya imkan yoktur' diyor Dr. Haltzman. Haksız da değil! Birisine duygusal olarak yeterince yakın olunca, o kadar yakına gelmesine izin vermek, duyguları harekete geçiriyor.
ELİNİ BACAĞINIZA KOYMASI

Bunu deneyin: Onu, vücudunuzun başka bölgelerine de yönlendirebilirsiniz. Mesela elini jean'inizin arka cebine sokmasını sağlayın!