BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Survivor'da şok kavga diskalifiye var mı?

Survivor 2017 12 Şubat Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Erdi Ünver ile Fatih Hürkan arasında kavga çıktı peki Acun Ilıcalı'nın araya girdiği kavgada diskalifiye var mı?

Survivor 2017'de Fatih Hürkan ile Erdi Ünver arasında diskalifiyeyi akıllara getiren kavga yaşandı. Acun Ilıcalı'nın dahi ayırmak için araya girdiği Fatih Hürkan- Erdi Ünver kavgasında ada karıştı. Banchte yaşanan gerginliğin ardından Erdi Ünver'in sözlerine sinirlenen Fatih Hürkan tepkisini ortaya koyunca kavga çıktı. Survivor tarihinin en gergin yarışmasının yaşandığı yılda ortaya çıkan bu kavga diskalifiyeyi getirecek mi? Hepsi ve daha fazlası 12 Şubat 2017 Pazar akşamı ekrana gelecek Survivor 2017 yarışmasında yanıt bulacak.

FATİH HÜRKAN'IN İLHAN MANSIZ'LA KAVGASI DA OLAY OLMUŞTU

Fatih Hürkan geçtiğimiz hafta da İlhan Mansız ile kavga etmişti. Burun buruna gelen ikiliyi araya giren yarışmacılar zor sakinleştirmişti. Yaşanan olayın ardından Survivor adasına dönen Acun Ilıcalı, yaşanan kavganın ardından iki tarafın da düşüncesini öğrenmeye çalışmış ardındansa ara bulucu rol üstlenmişti. Fatih Hürkan İlhan Mansız'ın kendisine olan tavrından rahatsız olduğunu belirtmiş, İlhan Mansız da Fatih Hürkan ile ilgili şikayetlerini dile getirmişti. İşte o anlar:

Sitene Ekle