BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
MEDYA

Survivor'da olay yüzleşme! Serkay, Atakan'a fırıldak deyince...

Survivor 2016 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016 72. yeni bölümde Serkay ile Atakan yüzleşti. Olay konuşmada neler masaya yatırıldı? İşte detaylar.

Survivor 2016, yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8'de...


Survivor yeni bölümde elemenin ardından gönüllüler takımındaki son durum yer alacak. Gönüllüler takımında ilk günden itibaren oyunlar dışında bir türlü bir araya gelemeyen Gizem Kerimoğlu ile gönüllüler takımı yarışmacılarının yolları ayrıldı. Gönüllüler takımı her fırsatta eleme adayı olarak belirledikleri Gizem Kerimoğlu ile bu kez vedalaştı. Son dokunulmazlık oyunlarının ardından ilk eleme adayı olarak potaya giren Gizem Kerimoğlu halk oylamasının ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak Survivor'dan elendi. Gönüllüler takımı Gizem Kerimoğlu'nun gidişinin ardından Survivor yeni bölümde sevinç pozları vermeye başladı.


Atakan ile Serkay karşı karşıya!


Survivor yeni bölümde Atakan ve Serkay karşı karşıya geliyor. Nagihan ile Serkay arasındaki tartışmalara bu kez Atakan da dahil oluyor. Adada yapılan konuşmada Atakan Serkay'ı Nagihan konusunda uyararak, takımındaki arkadaşına destek çıkıyor. Survivor yeni bölümde heyecan dolu bir ödül oyunu oynanacak. Su kovaları ile zorlu bir parkuru aşmak zorunda olan yarışmacılar ardından kovadaki suları boşaltarak mekanızmanın devreye girmesini sağlayacak. Daha sonra hedefe yapacakları atışlarla sayıya ulaşmaya çalışacaklar. Survivor yeni bölümüyle 19 Mayıs Perşembe akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında...

Sitene Ekle
Etiketler