BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor finali için geri sayım sürerken en son kim elendi sorusunun yanıtı da belli oldu. Survivor'a veda eden son isimle Kıbrıs finaline kalan 4 isim de ortaya çıkmış oldu. Survivor son elemesinde işte veda eden isim.

Survivor'da kim elendi?

Survivor finali için nefesler tutuldu. İlk dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve İlhan Mansız ile karşılaştığı oyunları kaybeden ve dokunulmazlığa veda eden Ogeday gözyaşlarını tutamadı. Survivor Dominik'te nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Kazanan isim ise Serhat Akın oldu.

Survivor'da kim elendi?

Serhat Akın dokunulmazlık oyununda sergilediği müthiş performans ile rakiplerine parkurda zor anlar yaşattı. Dominik'te kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve Ogeday karşı karşıya geldi. Kazananı saniyelik fark belirledi.

Survivor'da kim elendi?

Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve İlhan Mansız ile karşılaştığı oyunları kaybeden ve dokunulmazlığa veda eden Ogeday gözyaşlarını tutamadı. Oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası Dominik'te nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Kazanan isim ise Serhat oldu.

Survivor'da kim elendi?

Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olan iki isim İlhan Mansız ve Ogeday bir araya geldi. Acun Ilıcalı ada konseyinde finale kalan son dört isimin bir yarışa daha çıkacağı sistemi açıkladı.