BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17
MEDYA

Survivor'da kim elendi? 24 Haziran 2018 SMS sonuçları!

Survivor'da 24 Haziran 2018 Pazar akşamı kim elendi sorusunun yanıtı toplu SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi. Yapılan eleme konseyinde Hakan Hatipoğlu adaya veda etti.

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 24 Haziran 2018 Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ada konseyinde elemeye çıkan isimler Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki'ydi. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran, ikinci eleme adayı ise Hakan Hatipoğlu olmuştu. Ada oylamasında iki isim çıkınca eleme adayı olabilecek son isimler olan Damla Can ve Anıl Berk Baki otomatikmen kendilerini eleme potasında bulmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

Sitene Ekle