BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
MEDYA

Survivor'da İlhan-Adem kavgasının şok görüntüleri!

Survivor 2017'nin 10 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununda İlhan Mansız ve Adem Kılıççı neden kavga etti?

Survivor 2017'nin 10 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununa İlhan Mansız ile Adem Kılıççı arasındaki kavga damga vurdu.

İlhan Mansız ile Adem, Survivor dokunulmazlık oyununda parkur yüzünden kavga etti. Adem; Volkan ile yarışan İlhan Mansız'ı parkurun son anlarında eleştirdi. İlhan Mansız da "Ben atarken neden sesini yükseltiyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Survivor dokunulmazlık oyununun ilk turunu kazanan Ünlüler takımı sonrasındaki turu kaybedince durum 1-1 olmuştu. Final setinde Gönüllüler takımı üst üste sayılar alarak durumu 4-1'e kadar getirdi. Ancak Pınar ve İlhan Mansız üst üste sayılar alarak yeniden Ünlüler takımını umutlandırdı ve dokunulmazlık oyununda durum 4-3 oldu.

"Sayı alınca tuhaf tuhaf hareketler yapıyorsun" diyen İlhan Mansız'a Adem, "Ben 11 haftadır sayı alıyorum. Hiçbir zaman ben bu takım için sayı alıyorum demedim. Orada ip düğümlenmişti. Ben sana onu söyledim. İpi tutma dedim sana" diyerek kendini savundu.

Sitene Ekle