BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
MEDYA

Survivor'da eleme adayları kimler oldu neler söylediler? 'Hayatımın şokunu yaşıyorum'

TV 8 ekranların reyting rekortmeni Survivor Türkiye Yunanistan yirmi yedinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında eleme adayı olan isimler söz aldı...

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 27.bölümünde ada konseyi toplandı ve Türk takımından 3 yarışmacı eleme potasına girdi. Eleme potasına Atakan, Hakan ve Bora girdi. Peki, Atakan, Hakan ve Bora ada konseyinde neler dedi? İşte cevabı;

Atakan ada konseyinde neler dedi?
“Gerçekten şoktayım şuanda sakatlıktan döndüm. Yaklaşık 10 gündür yarışmadım. Ben bu takım için sakatlandım. Ciddi sakatlık geçirdim. Ama sonuç ne olursa olsun vazgeçmemek için geldim. Gidebilirim, kalabilirim de. Sonuna kadar hayallerim için ne gerekiyorsa yapacağım. Sevenlerimin desteğine çok ihtiyacım var.”

Hakan ada konseyinde ne dedi?
"Burada şaşırması gereken bir durum varsa bence benim durumum. Büşra sayısız kez bana Survivor’da dedi ki sen burada herşeyi alt üst ettin. Dedi. Ada hayatına gelecek olursak beraber çok yemek yapıyoruz. Ama neye göre değerlendirdi? Bilmiyorum. En güzel cevabı bence kendisine Türk halkı verecektir."

Bora ada konseyinde neler dedi?
"Yusuf arkadaşım şöyle dedi. Ben duygusal davranmayacağım dedi. Bizlerin gözlerinin içine bakıp bu yalanı söyleyebilen bir insan bu kadar insanın güvenini kırmamış mı oluyor. O yüzden duygusal bir karar bence bu. Söylemi ve eylemi tamamen farklı. Bunu normal karşılıyorum. Şunu söyleyebilirim potada olmaktan hiç bir zaman korkmuyorum. Ben Survivor'ı yüzde yüz yaşamaya geldim buraya."

Sitene Ekle