BIST 10.355
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.458,72
MEDYA

Survivor'da Adem ve Sabriye'nin kavga görüntüleri: 'Nankör!'

Survivor 2017'nin 21 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde Adem ve Sabriye'nin kavga görüntüleri... Adem ve Sabriye niye kavga etti ortaya çıktı. Meğer Adem bir lafa alınmış peki o söz ne?

Survivor 2017'nin 21 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler adasında Sabriye ve Adem depremi yaşandı.

Survivor 2017 başladığından bu yana aralarından su sızmayan Adem ve Sabriye bir anda gerildi. Sabriye'nin sinirliyken söylediği "Sana hastayken bakanda kabahat" sözlerine karşılık Adem'in "Yazıklar olsun sana! Kızım ben sana geldiğim günden beri bakıyorum. Herkesi senin için karşıma aldım. Nankör!" cevabı Sabriye'yi çılgına çevirdi. İki yakın arkadaş daha sonra uzun süreli bir tartışma yaşarken Ünlüler takımının diğer üyeleri de kendi aralarında olayı değerlendirdi.

KAVGAYA NEDEN OLAN DİYALOG

Adem: "Çalışmaları keşke onlar kadar sen de düzenli yapsan."

Sabriye: "Yapıyoruz yani her şeyi. Sen ne yapıyorsun onu söyle bana!"

Adem: "Coconutları ben kırıyorum ben temizliyorum. Bir gün hasta oldum aç kaldınız burada."

Sabriye: "Hastaydın kaldırdık mı seni hiç yataktan. Gelmişsin boş boş konuşuyorsun."

Adem: "Ne yaptın beni sen mi iyileştirdin? Gelip şurada iki halimi sordun, su verdin diye onun mevzusunu mu yapıyorsun bana terbiyesiz! Sen işte böyle bir kızsın işte! Benim sana yaptıklarımdan sonra şurada bir hastalığıma laf ediyorsun. Yazıklar olsun sana! Sen nankörsün başka bir şey değilsin! Nankörsün sen!"

"SEVDİĞİM İÇİN ÇORABINI BİLE YIKADIM"

Adem'in Sabriye'ye çok sert sözlerinden sonra Sabriye kavgayı daha fazla uzatmadı ve "Benimle bir daha konuşma" deyip gitti. Daha sonra yaptığı yorumlarda ise gözyaşları içinde Adem'i çok sevdiğini onun için hastayken çoraplarını dahi yıkadığını, sevdiği için kavgayı uzatmadığını ve kendisinden özür dilenmedikçe Adem'le konuşmayacağını söyledi.

Sitene Ekle