BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
MEDYA

Survivor'da Adem nefessiz kaldı, herkesi korkuttu!

Survivor iletişim oyununda Hilmi Cem'le yarışan Adem mücadelenin sonunda nefes almakta zorluk yaşadı ve herkesi korkuttu.

Survivor iletişim ödülünde kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bu akşam oynanan Survivor iletişim ödülü esnasında Adem Kılıççı'nın nefes almakta zorlandığı anlar herkesi korkuttu.

Survivor iletişim ödülünde kıran kırana bir mücadele daha yaşandı. Son dönemlere girilen Survivor'da artık her oyun çok kıymetli her mücadele ise nefesleri kesiyor. Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda adeta nefesler tutuldu. Adem Kılıççı'nın nefes almakta zorlandığı anlar herkesi tedirgin etti. Peki Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI? Survivor'da iletişim ödülünü kazanan isimler belli oldu. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı Survivor iletişim ödülünü kadınlarda Nagihan kazanırken erkeklerde kazanan isim Hilmicem oldu. Hilmicem kazandığı iletişim ödülünü Anıl Berk Baki ile paylaşırken Nagihan ise Hakan Hatipoğlu ile paylaştı. Survivor'da ödüle giden isimler aileleri ile konuşma fırsatı yakaladı.

Sitene Ekle