BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı! Hakan'la Anıl arasında gerginlik

Survivor 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 7 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölüme Hakan'la Anıl arasındaki tartışma damga vuracak. İşte Survivor 2018'in 91. yeni bölüm tanıtımı...

TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2018'in 91. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde Hakan’la takım arkadaşı Anıl arasında gerginlik yaşanacak. Anıl oyun esnasında tahtaya vurmasına sinirlenen Hakan takım arkadaşının yanındaki matarayı aşağıya atacak. Hakan’dan gelen tepki karşısında oldukça şaşıran Anıl ise Survivor yeni bölümde “Ne yapacağımı sana mı soracağım?” diyerek yanıt verecek.

Öte yandan ünlüler takımı arasında yeni stratejilerin yapılacağını gösterdi. Ümit Karan’ın aralarından ayrılmasının ardından gönüllülerden güçlü bir yarışmacıyı yarış dışı bırakabileceklerini ifade eden ünlüler, bu durumun avantaja çevirmeye çalışacak.

SURVİVOR’DA BU HAFTA KİM ELENDİ? Hakan Hatipoğlu, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagehan tarafından belirlendi. Nagehan Karadere ikinci eleme adayı olarak Damla’nın ismini söyledi. Bu sonucun ardından, geçtiğimiz akşam dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Turabi Çamkıran ve Ümit Karan, ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımından ise Hakan Hatipoğlu ve Damla Can eleme potasına çıktı. Survivor’dan elenen isim ise favori yarışmacılar arasında gösterilen Ümit Karan oldu.

SURVİVOR ÜMİT KARAN KİMDİR? 1979 Berlin doğumlu olan Ümit Karan, futbolculuk kariyerine Almanya'da başladıktan kısa bir süre sonra Türkiye'ye Gençlerbirliği takımına transfer olmuştu. 2001 yılında Galatasaray'a katılmasının ardından büyük başarılara imza atan Karan, 2011'de futbolu bırakmış ve Eskişehirspor'da Sportif Direktör olarak çalışmıştı. Survivor 2013'ün başarılı isimlerinden olan Karan, yarışlarda gösterdiği performanslarla büyük övgü toplamıştı.

Sitene Ekle