BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,58

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

Survivor 2018 ne zaman başlıyor belli oldu. Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarını da açıkladı. Murat Ceylan ve Cumali Akgül kimdir, Ümit Karan aslen nereli, Turabi, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Nihat Doğan ve Hilmi Cem İntepe instagramı...

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

Survivor 2018 All Star kadrosunda kimler var, yeni sezon ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı belli oldu. İlklerin yaşanacağı Survivor'da asıl bomba finalde olacak. Survivor'ın yeni sezon kadrosuna 3 ünlü kadın yarışmacı daha katılacak. Henüz bunların isimleri açıklanmazken biri gönüllüler takımına geçecek. Survivor 2018'deki ikinci ve büyük sürpriz ise yarışmanın finalinde olacak. Survivor 2018 All Star’da yarışmacı sayısı 10’a düştüğünde karşılarına Acun Medya’nın Dominik’te Yunanistan için çektiği Survivor Yunanistan'ın finaline kalan 10 yarışmacısı çıkacak. Survivor All Star ünlüler ve gönüllüler yarışı finalde Türkiye-Yunanistan kapışmasına dönüşecek. Peki Survivor kadrosuna seçilen Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın kimdir ve aslen nerelidir? İşte Survivor 2018 yarışmacıları ve onlarla ilgili bilgiler;

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

MURAT CEYLAN KİMDİR ASLEN NERELİ : Survivor All Star 2018 kadrosunda yer alan Murat Ceylan 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Müzikli ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. Murat Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam ediyor. Murat Ceylan 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor.

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

CUMALİ AKGÜL KİMDİR ASLEN NERELİ: Survivor 2018 All star kadrosunda bileğinin ya da ayağının hakkıyla yer alan isim Cumali Akgül oldu. Aslen Iğdır'lı olun Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için memleketinden İstanbul'a kadar yürüdü. 32 yaşında olan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Acun Ilıcalı ile görüştü ve Survivor yarışmacısı oldu. Cumali Akgül Iğdır’ın Suveren köyünden. Survivora daha önce defalarca başvuru yapan Akgül yarışmaya kabul edilmemiş.

Survivor 2018 yarışmacıları kimdir? Acun'un sürprizi ifşa oldu!

ÜMİT KARAN EŞİ KİMDİR ASLEN NERELİ? : Ümit Karan, 1 Ekim 1976‘da Berlin, Almanya‘da doğdu. 1996 senesinde Gençlerbirliği‘ne transfer olan Ümit Karan futbolculuk kariyerinde zirveye 2001 yılında transfer olduğu Galatasaray ile çıktı. Futbola 2010 sezonunda Eskişehirspor'da veda eden Ümit Karan, sonraki yıllarda antrenörlük yapmaya başladı. 2011 yılında FETÖ'nün futbolda şike iftiraları ile cezaevine giren Ümit Karan, 5.5 ay Metris'te yattı. Ümit Karan eşi Zeynep Karan ile 'aldatma' iddiaları sebebiyle sıkıntılı günler yaşadı. 2010 yılında plajda bir kadınla öpüşürken görüntelenen Ümit Karan'ın Ümit Can adını verdiği bir oğlu var. 2013 yılında Survivor'a katılan Ümit Karan, ikinci kez adaya gidiyor.