BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.513,49

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

Kanal d, yeni yılı yepyeni ve çok iddialı bir diziyle karşılıyor. başrollerini selin demiratar, ismail hacıoğlu, serkan altunorak, uğur karabulut, güngör bayrak, burcu kutluk, müge boz ve burhan öçal’ın paylaştığı “şüphe”, ilk bölümüyle bu akşam ekranda..

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

Kanal D, yeni yılı yepyeni ve çok iddialı bir diziyle karşılıyor. Başrollerini Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz ve Burhan Öçal’ın paylaştığı “Şüphe”, ilk bölümüyle bu akşam ekranda..

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

Pırıltılı hayatların ardındaki karanlığı ve herkesin içinde olduğu gizli hesaplaşmaları konu alan, “Kimseye güvenme, kendine bile!” sloganıyla lanse edilen “şüphe”, bugün başlıyor. Abdullah Oğuz’un yönettiği, Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizi, sürükleyici ve sürprizlerle örülü hikayesiyle milyonların yeni ekran tutkusu olmaya aday...

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

Çekimleri İstanbul’un en lüks semtleri ve mekanlarında gerçekleştirilen “Şüphe”nin konusu ise şöyle: Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu’ların gizli varisi ıpek’tir. Bu iki ölüm, beraberinde hiç beklenmedik olaylar getirecektir. ıpek, Kutlu Ailesi’nde başlayan miras mücadelesinde tüm dengeleri altüst edecek, bir yandan annesinin katilini ararken diğer yandan da içine girdiği bu görkemli dünyanın kurallarını öğrenmeye çalışacaktır.

İşte dizinin ana karakterleri ve senaryodaki yerleri...

Şüphe bugün izleyici ile buluşuyor!

BİR CİNAYETLE HAYATI DEĞİŞTİ

1984 doğumlu bir genç kız. Babası Sedat Kutlu. Annesi Nurten Hanım, Kutlu ailesinin hizmetçiliğini yaptığı dönemde Sedat Bey’le yasak bir ilişki yaşar. Ancak bu ilişkiden dünyaya gelen ıpek, gerçek babasının Sedat Kutlu olduğunu bilmez. Annesinin sonradan evlendiği Hikmet’i öz babası olarak tanır. ıpek zeki, çalışkan bir kızdır. Üniversitede öğretmenlik okur, sınıf öğretmeni olur. Annesinin öldürülmesi ve kendisinin vurulması, hayatının dönüm noktasıdır. Ölümden dönen ıpek daha ne olduğunu anlamaya çalışırken gerçek babasının Sedat Kutlu olduğunu öğrenir. Artık büyük bir imparatorluğun hissedarıdır