BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.427,93
GÜNCEL

Sünnet çocuğuna silah sıktırdılar

ELAZIĞ'da bir köyde yapılan sünnet düğününde, sünnet olacak küçük çocuğun eline tabanca verilerek havaya ateş ettirildi. İşte o anlar...

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı bir köyde yapılan sünnet düğününde, sünnet olacak küçük çocuğun eline tabanca verilerek havaya ateş ettirildi. Tabanca ile havaya 14 el ateş eden küçük çocuğun havaye ateş açması sırasında babasının da yanında olması dikkat çekti. Görüntüyü çeken kişinin ateş etmeden önce sünnet olan çocuğa seslenerek, "Bilo seni çekiyorum. Bize tutmayasın. Havaya tut oğlum"dediği görüldü.

Maden ilçesine bağlı bir köyde geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldığı tahmin edilen sünnet düğününde sünnet olacak küçük çocuğun eline tabanca verilerek havaya ateş etmesi sağlandı. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, düğünde önce sünnet olan çocuğun annesi olduğu sanılan bir kadın sahneye çıkarak havaya tabanca ile ateş ediyor. Diğer bir görüntüde ise, yanında babası bulunan sünnet çocuğunun eline tabanca verildiği ve çocuğun tabancayı aldıktan sonra 14 el ateş etiği görülüyor. Küçük çocuğun havaya ateş etmesi sırasında babasının yere doğru eğildiği görüldü. Çocuğun ateş etmesinin ardından babası olduğu tahmin edilen kişinin de cebinden bir silah çıkarıp, şarjör taktığı da görüntülere yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin ateş etmeden önce sünnet olan çocuğa seslenerek, "Bilo seni çekiyorum. Bize tutmayasın. Havaya tut oğlum"dediği dikkat çekerken, küçük çocuk ateş ettikten sonra silahı yeniden orada bulunan kişiye veriyor.

Sitene Ekle
Etiketler