BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,85
ALTIN 2.397,63

Süleyman Soylu: Bu işin sonuna geldik!

Süleyman Soylu: Bu işin sonuna geldik!

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da katıldı.

Süleyman Soylu: Bu işin sonuna geldik!

Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın cenazesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da katıldı. Orhan Mercan'ın annesinin evine taziye ziyaretinde bulundu, aile üyelerine başsağlığı diledi. Ziyarette, Bakan Soylu'nun telefonu ile Mercan'ın eşi ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım taziyelerini iletti.

Süleyman Soylu: Bu işin sonuna geldik!

Bakan Soylu, şöyle konuştu: "Lice İlçe Başkan Yardımcımız, kıymetli dava arkadaşımız, vatansever ve kardeşlik duygusu yüksek, insanlık duygusuyla hareket eden, ablasının tarifiyle 'gönlü geniş ve yiğit' bir arkadaşımızı kaybetmenin elemi ve üzüntüsü içerisindeyiz. Orhan şehittir. Kalleşçe katledilmiştir. 4 evladı, eşi ve ailesi milletimize emanettir. Orhan'ı anlatanlar, tanıyanlar ve sevenler gönüllerinde, kalplerinde yaşatacaklar, buna inanıyoruz.

Süleyman Soylu: Bu işin sonuna geldik!

Bizim inancımız şehitlerin yaşadıklarına aittir. Onların diri olduğuna ve yanımızda olduğuna ait bir inancın sahipleriyiz. Şehittir. Güvenlik kuvvetlerimiz büyük bir mücadele veriyorlar bu toprakların huzura erebilmesi ve bu toprakların teröristlerden arındırılabilmesi için."